25 / 04 / 2024

Bayrampaşa'daki parklar da kentsel dönüşüme uğrayacak!

Bayrampaşa'daki parklar da kentsel dönüşüme uğrayacak!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Artık parklarımızı da kentsel dönüşüme alıyoruz. Altına otopark, tuvalet ve mutfak alanları da yapıyoruz" dedi. Park alanlarında ayrıca afet anında sığınma yerleri de yapılacak..



Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, baştan sona yenilenen Ismetpaşa Parkı'nın, yeni yapılan sosyal tesisin ve butik dükkanların açılışını yaptı. 

Bayraktar, "Milletimizin desteğiyle, Bayrampaşa'da bir değil bin park yaparız" dedi. 

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yenilenen ve kentsel dönüşüm konseptinde tasarlanan İsmetpaşa Parkı hizmete açıldı. 

'Özür dilediler'


 Başkan Atila Aydıner, 11 dükkan, sosyal tesis, havuz, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, basketbol ve mini futbol sahasıyla parkı Bayrampaşa halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Bu projede çalışması geçen herkese teşekkür eden Başkan Aydıner, park yenileme projesine başladıklarında parktaki ağaçlara katliam yapıp, buranın imara açılacağına dair asılsız konularda tepki aldıklarını fakat proje bittikten sonra bildiri yayınlayan ve tepki gösterenlerin gelip özür dilediğini dile getirdi. Aydıner, "Artık parklarımızı da kentsel dönüşüme alıyoruz. Altına otopark, tuvalet ve mutfak alanları da yapıyoruz. Böylece Allah korusun afet anında sığınma yeri olarak kullanılabilecek tesisler inşa ediyoruz" diye konuştu. 


Milliyet


Geri Dön