19 / 04 / 2024

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Zemin kaplamada Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretime çağırdı.



Türkiye’deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydeden Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Türkiye’de her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamasına ihtiyacı var. Zemin kaplama alanında Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi.


Türkiye pazarında 5 milyon metrekare pay almayı hedeflediklerini belirten Türkiye Satış Müdürü Ümit Arısoy da, 2015 yılı için ciro hedeflerinin 10 milyon euro olduğunu söyledi.


En büyük satın alma


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 4 bin 304 konuttan oluşan Maslak 1453 projesinde Beaulieu’ye 300 bin metrekarenin üzerinde bir sipariş geçtiklerini ve bunun dünyada tek projede kullanılan en fazla parkeyi oluşturduğunu dile getirdi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretim yapmaya da davet ederken yeni yıl hedefleriyle ilgili, “2015’teki seçimin ardından yüzde 10 oranında bir artış bekliyoruz ve stratejimizi de buna göre yaptık. Maslak’ta satışlar yüzde 70’in üzerinde. En son kampanyamız stokları eritmeye yönelikti. My Home Maslak’ta kalan 90 dairenin yarısı ile My Towerland’de 150 dairenin yarısının satılmasıyla başarılı olduk” dedi.


Milliyet




Geri Dön