24 / 04 / 2024

Bedava kira Deposite AVM'nin telefonlarını kilitledi

Bedava kira Deposite AVM'nin telefonlarını kilitledi

25 Haziran'a kadar ofis kiralayanlardan, 2010'a kadar kira almayacağını açıklayan Deposite AVM yetkilileri, telefonlarının hiç susmadığını söyledi



İstanbul İkitelli'de konumlanan Deposite Outlet AVM'nin yetkilileri, ofis kiralayanlardan 6 ay kira alınmayacağını açıklamalarının üzerine, telefonlarının hiç susmadığını söyledi. Geçtiğimiz Pazartesi günü, AVM'nin iş merkezi bölümünden, 2 yıl oturmak kaydıyla ofis kiralayanlardan 2010 yılına kadar kira alınmayacağının duyurulması ile, yatırımcılar Deposite'ye akın etti. 2010 yılına gelindiğinde ise kiracılar metrekaresi 12 TL'den kira ödemeye başlayacak. Yüzde 60'ı dolu olan toplam 15 bin metrekareyi kapsayan iş merkezi bölümünde, 6 bin metrekare alan bedava kiralanacak. Sinpaş Yapı'nın yatırımı Deposite'de kiracı olmak isteyenlerin, 25 Haziran 2009'a kadar başvurmaları gerekiyor.

2 HAFTADA BİTER
Ancak yetkililer, kiralık alanların 2 hafta içinde tükeneceğini düşünüyor. Deposite'de, 88'den 3 bin metrekareye kadar farklı büyüklükte ofis seçenekleri bulunuyor. Farklı sektörlerden 36 bin işyerinin bulunduğu İkitelli OSB'nin hemen girişinde, konumlanan Deposite'de ofis kiralayanlar, ücretsiz otopark hizmetinden de faydalanacak.
Takvim

Deposite İş Merkezi'nde 2010 yılına kadar kira yok!


Geri Dön