25 / 04 / 2024

Bekaroğlu, 1.Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Bekaroğlu, 1.Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen 1.Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katılan Bekaroğlu İnşaat'ın standı büyük ilgi gördü.



Adana'da 1995 yılından bu yana faaliyet gösterdiği yapı sektöründe, binlerce nitelikli konutun altında imzası bulunan Bekaroğlu İnşaat, fuarda, her biri birbirinden prestijli gözde yatırımlarını maketlerle sergiledi. Fuarın ilgi odağı olan Bekaroğlu İnşaat'ın Satış Yönetmeni Burcu Karslı, insan mutluluğu odaklı projelerinin kendilerini başarıya ulaştırdığını söyledi. Karslı, "20 yıl önce çıktığımız bu yolda bize gerçekten insanları mutlu etme doğrultusundaki çabalarımız yön veriyor. İnsanları mutlu etmek ve yaşamı sevmelerine yardımcı olmak da öncelikle bulundukları mekanın ne kadar 'yaşanası' olduğuyla doğru orantılı. Bekaroğlu olarak, biz de önceliğimizi insanların, yaşamaktan zevk alınacak mekanlar yaratmaya veriyoruz." dedi.


Sosyal Hayata Dair Her Şey

Adana'da yapı sektörüne yeni bir bakış açısı getiren SKY City, Tema City, Bekaroğlu Royal, Star City, Green City, Blue City gibi projeleriyle büyük ilgi uyandıran Bekaroğlu İnşaat'ın Satış Yönetmeni Burcu Karslı, "Projelerimizde, bir yaşam mekanında insanın duyduğu tüm ihtiyaçları karşılayabilmesine dikkat ediyoruz ve yaşam mekanını buna göre şekillendiriyoruz" diye konuştu.


Karslı, "Projelerimiz, 365 gün tatil konsepti her karesinde hissedilebilecek biçimde tasarlanmıştır. SKY City, Tema City, Bekaroğlu Royal, Star City, Green City, Blue City gibi projelerimizde barbekü alanlarından bilardo salonlarına, Aqua parklı yüzme havuzlarından, su kaykaylarına ve fitness salonuna kadar sosyal yaşam imkanları barındırmaktadır. Sosyal hayatta ne varsa bu projelerimizin içinde mevcut." ifadelerini kullandı.


Her Proje Adanalılar İçin

Karslı, Bekaroğlu İnşaat'ın sosyal donatı alanlarının çeşitliğinin yanı sıra mimari tasarım alanındaki yenilikçi yaklaşımıyla da Adana'nın yeni yüzü olduğunu bildirdi.


Green City, Star City, Blue City dev projelerinin avantajlarından bahseden Karslı," Bu projelerimiz yapmaktaki en büyük amacımız  Adana  halkına daha güvenilir, konforlu, yaşam standartları yüksek yaşam alanları sunmaktır. Bu çabamızın karşılığını da oturma ya da yatırım amaçlı konut edinmek isteyen müşterilerimizin ilgisiyle almak bizi memnun ediyor" dedi.


Adana Güney Haber Gazetesi


Haber Adana İleri'de şöyle yer aldı;

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Elka Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ve Home&Office Concept Dergisi işbirliği ile düzenlenen "Gayrimenkul Yatırım Fuarı, Tebriz Belediye Başkanı Sadegh Najafi, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Sakar, Çukobirlik Yönetim Kurulu 2. Başkanı Muhammed Bulut, Çukobirlik Genel Müdürü UmutToklucu, Çukobirlik Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çakıcı, Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcfnın da katılımıyla Adana Hiltonsa'da açıldı. Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri bir ortam sunuyor. Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, "Gayrimenkul sektörünün bölgemizdeki ilk profesyonel buluşmasında, en prestijli gayrimenkul yatırımlarını ve yatırımcılarını bir araya getiriyoruz. Tam bir ihtisas fuarı olan Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda birçok ilke imza atıyoruz. VIP Servisler ile yatırım yapmak isteyen ziyaretçileri fuara getireceğiz, ziyaretçilerimiz isterlerse katılımcı firmalardan özel toplantı odalarında yüz yüze bilgi alma şansını yakalayacaklar" dedi. Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaptıklarını kaydeden Yamaç, "Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturan bu organizasyonumuz için, Adana ve ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahibi 15 okula, fuarımıza gelen her bir ziyaretçi adına kitap bağışında bulunuyoruz" dedi. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11:00 - 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuara giriş ücretsizdir. 


Adana İleri 


Geri Dön