25 / 04 / 2024

Bekaroğlu İnşaat, Adana'da yeni projeler için düğmeye bastı!

Bekaroğlu İnşaat, Adana'da yeni projeler için düğmeye bastı!

Bekaroğlu İnşaat’ın sahibi Kemal Bekaroğlu, Adana’da 237 bin konut, 95 işyeri yaparak kente imzasını attı. Bekaroğlu son yıllarda insanların güvenlik ve sosyal donatılara fazlasıyla önem verdiğini söyleyerek yeni projeleriyle hayatı kolaylaştıracağını söyledi.




İnşaat Sektöründe 20 yılı geride bırakan Bekaroğlu İnşaat’ın sahibi Kemal Bekaroğlu, sıra dışı çizgisi ve konseptiyle emsallerine fark atmayı başardı. Adana’da 237 bin konut, 95 işyeri yaparak kente imzasını atan firma teknoloji ve konforu bir araya getirerek, yaşanabilir alanlar sunuyor.

 

YENİ PROJELER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Kemal Bekaroğlu, inşaat sektöründe de farklı zamanlarda, farklı akımların moda yarattığına dikkat çekerek “Her sektörün dönemi var. Eğer döneme ayak uyduramazsanız, yaptığınız inşaatlar pirim yapmaz. Biz Bekaroğlu inşaat olarak her proje öncesinde mutlaka arge çalışması yapar ve vatandaşın beklentilerinin ne olduğunu bulmaya çalışırız. Her semt kendi ihtiyaçlarını kendisi belirler. Bize de vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verecek, hayatı kolaylaştıracak projeler yapmak düşer. Yeni projelerimizde de aynı yolu izleyerek, ihtiyaca yönelik projeler üretiyoruz” diye konuştu.

 

BU DÖNEM TEMALI ALANLAR REVAÇTA

Kemal Bekaroğlu son yıllarda insanların güvenlik ve sosyal donatılara fazlasıyla önem verdiğini hatırlatarak, öncelikle bu konuya eğildiklerinin altını çizdi. Bekaroğlu, “İnsanlar şimdi güvenli siteler istiyor. Temalı alanlarda rahatlık ve konforu bir arada bulmak ve çocuklarını güvenle havuza ya da spor alanlarına bırakmak istiyor. Yıllar içerisinde beklentiler değişiyor. Biz de çağın gereksinimlerine ayak uydurarak kalite ve konforu aynı anda tahsis etmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de müşterilerimizin bize duyduğu güvenle hareket ediyor, o güvene layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Bekaroğlu 2017’ye hızlı girdi

Bekaroğlu İnşaat kalitesini konfor, huzur ve estetikle buluşturan Kemal Bekaroğlu 2017’de sektörde ün yapmış birçok firmaya fark atacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yılların deneyimini modern ve teknolojik olarak birleştiren Bekaroğlu, bir inşaat firmasından beklenenlerin hepsini sağlıyor. Çukurova Metropol Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Kemal Bekaroğlu, 2017 için ciddi projeler geliştirdiklerini anlattı. Bekaroğlu, “Biz 20 yıllık deneyimimizle önümüzdeki yıllara damga vuracak projelerin peşindeyiz.  Adana  inşaat sektöründe farklı bir çizgi yakaladık, yaptığımız konutlarla vatandaşın yüzünü güldürdük” diye konuştu.


Adana Çukurova Metropol


Geri Dön