24 / 04 / 2024

Belçikalı Beaulieu Türkiye pazarında büyüyor!

Belçikalı Beaulieu Türkiye pazarında büyüyor!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye 'nin bir fırsatlar ülkesi olduğunu belirterek, "Türkiye 'de olmamızın en büyük nedeni Türkiye pazarına olan inancımızdır" dedi.



Türkiye inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydeden Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, "Türkiye ekonomik anlamda bir fırsatlar ülkesi. Her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamlarına ihtiyacı var" dedi. Şirket, Maslak 1453 projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplayarak en büyük anlaşmasmı Ağaoğlu Şirketler Grubu'yla yaptığını açıkladı. 


Zemin kaplamaları alanında Avrupa'nın lideri olan Belçika merkezli Beaulieu Uluslararası Grup (B.I.G), "proje cenneti" olarak nitelendirdikleri Tiirlciye pazarına girişini, hedeflerini ve de projelerini bir basın toplantısıyla duyurdu. İstanbul'daki Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıya, Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Beaulieu Satış Direktörü Francis Gistelinck ile Türkiye Satış Müdürü H. Ümit Arısoy ile şirketin en büyük anlaşmaya imza attığı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Projeler Koordinatörü Murad Acar katıldı. 'Türkiye pazarına inanıyoruz' Şirket adına konuşan Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, çok uluslu bir aile şirketi olan Beaulieu'nun, 37 fabrikayla 14 ayrı ülkede faaliyet gösterdiğini ve 4 binden fazla çalışanla hizmet sunduklarını belirtti. 


"Bugün burada bulunmamızın en önemli nedeni Beaulieu olarak Türkiye pazarına olan büyük inancımızdır. Türkiye hızlı büyüyen ekonomiye sahip bir ülkedir. Geçtiğimiz son 10 yıldır, ekonomisi daha da güçlenmekte ve çok istikrarlı bir durum sergilemektedir" ifadelerini kullanan Lecluyse şöyle devam etti: "Türkiye ekonomik bakımından fırsatlar sunan bir ülkedir ve bizler de Türkiye'deki inşaat ve konut sektörünün ne kadar büyük bir hızla yol kat ettiğini görmekteyiz. Türkiye'nin birçok kentinde her gün yeni inşaat ve restorasyon projeleri başlamaktadır. Her gün yeni alışveriş merkezleri, sinemalar, oteller, Hastaneler ve üniversiteler açılıyor. 

Tüm bu kurumların da kaliteli zemin kaplamalarına ihtiyacı var ve Beaulieu Yer Döşeme Çözümleri de işte bu alanda uzmanlaşmıştır." Toplantıda konuşan Beaulieu Satış Direktörü Francis Gistelinck, Beaulieu şirketinin on yıllardır Avrupa'nın zemin kaplama piyasasının lider şirketlerinden biri olduğunu ve 1.5 milyar avronun üzerinde ciroya sahip olduklarını belirtti. 'Proje cenneti Türkiye' Beaulieu International Groııp'un 3 ticari birimden oluştuğunu belirten Türkiye Satış Direktörü H. Ümit Aıısoy ise, Türkiye'de faaliyete başladıkları Eylül 2013'ten bu yana gerek proje ve perakende alanında gerekse markalaşma konusunda ciddi adımlar attıklarını belirterek, "Beklentilerimizin çok ötesinde bir yol alarak, bir önceki yıla kıyasla müşteri sayımızı 5 katma çıkardık. Ciromuzda da yüzde 110'luk bir artış yaşayarak 5 milyon avroya çıkarttık. Bu anlamda Türkiye pazarı Beaulieu grup için bir başarı olmuştur" dedi. 


Dünyada bir projede en büyük satın alma Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde Beaulieu'ye 300 bin metrekarenin üzerinde bir sipariş geçtiklerini ve bunun dünyada tek projede kullanılan en fazla parkeyi oluşturduğunu dile getirdi. Beaulieu'nun teknoloji üreten bir firma olduğunun altını çizen Ali Ağaoğlu, "Parke herkesin üzerinde yaşadığı önem verilen bir malzemedir. Bu nedenle biz de projemizde çok önem vererek dünya markası olan Beaulieu'yu tercih ettik. Beaulieu, dünyada teknoloji üreten ender firmalardan biri" dedi. 


Hürses


Geri Dön