19 / 04 / 2024

Belen Emniyeti yeni binasına taşındı!

Belen Emniyeti yeni binasına taşındı!

Antakya'nın Belen ilçesi Emniyet Amirliği, hizmet verdikleri binanın depreme dayanıksız çıkması üzerine kiralanan başka bir binaya taşındı. Yeni emniyet binasının inşaatına kısa sürede başlanacağı açıklandı.



Sarımazı mahallesinde kiralanan geçici hizmet binasında incelemelerde bulunmak üzere Belen Kaymakamı Abdulazizi Aydın'a Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Emniyet Amiri Ali Çolak, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Partilerin ilçe temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşların Başkanları katıldı. 


Belen ilçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın ilçe merkezinde emniyet amirliğine ait hizmet binasının depreme dayanıklılık testi sonucu yıkım kararı verildiği belirtti. 


Aydın, karar sonrasında yeni bir yer arayışlarına başlanıldığı ve mevcut binanın kiralanarak geçici olarak burada hizmetlerini sunacaklarını belirterek şunları söyledi: "Yeni hizmet binası mülkiyeti Belediyemize ait yerde en kısa sürede başlayarak yapımı tamamlandıktan sonra Emniyet Amirliğimiz kendi hizmet binasında çalışmalarını yürütecektir." 


Antakya Gazetesi


Haber Hatay Atayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sarımazi Mahallesi E-91 Karayolu üzerinde yeni yapılan bir binaya geçici olarak taşınan Belen İlçe Emniyet Amirliği' ne Belen İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Partilerin İlçe temsilcileri ile çeşitli Sivil Toplum Kuruluş Başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 


Kaymakam Aydın; İlçe Merkezinde Emniyet Amirliğine ait Hizmet Binasının Depreme Dayanıklılık testi sonucu yıkım kararı verildiği belirtilerek, bu karar sonrasında yeni bir yer arayışlarına başlanıldığı ve mevcut binanın kiralanarak geçici olarak burada hizmet sunulacağını açıkladı. Kaymakam Aydın Hizmet Birimlerini gezip incelendiğinde fiziki olarak düzgün ve ferah bir çalışma ortamı sağlandığını memnuniyetle müşahede ettiğini açıklayarak, yeni hizmet binasının mevcut arsasına bitişik vaziyetteki ve mülkiyeti Belediyeye ait parselin de ilave edilmek sureti ile yeni hizmet binası yapımına başlanacağını açıkladı. Kaymakam Aydın binanın yapımına en kısa sürede başlanacağının da müjdesini verdi. 


Hatay Atayurt


Geri Dön