29 / 03 / 2024

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı!

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı!

Bellona, Ankara ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı. Mağazaların açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirtti.




Bellona,  Ankara  ve Bursa’da yeni mağazalarını hizmete açtı. Mağazaların açılış töreninde konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini belirterek, “Markamız Bellona ile sadece Türkiye’de değil, dünyanın önemli pazarlarındaki yaygınlığımızı da artırıyoruz.” dedi.


Boydak Holding, yeni mobilya mağazalarını Ankara ve Bursa’da hizmete sundu. Türkiye’nin en büyük mobilya şirketlerinden biri olan Bellona, Ankara Etimesgut’ta 747’nci, Bursa’da ise 40’ıncı mağazayı açtı. Açılışta, son günlerde Musul’da yaşanan iç karışıklıklarla ilgili konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, mağazaya 15 milyon TL’lik bir yatırım yapıldığını ve yıl sonuna kadar yeni açılacak mağazalarla 40 milyon TL’lik yatırım hedeflediklerini söyledi.


Mobilya firmalarından Bellona, mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. 22 bin metrekare üzerine kurulan bu mağaza aynı zamanda Türkiye’nin en büyük mobilya mağazası olma özelliğini taşıyor. Mağaza açılışında konuşan Mustafa Boydak, açılışını yaptıkları mağazanın Bellona’nın Ankara’daki 45’inci toplamda ise 747’nci mağaza olduğu bilgisini verdi. Bu yılki hedefleri hakkında da bilgi veren Boydak, Bellona markasıyla bu yıl yüzde 15 oranında büyüme hedeflediklerini söyledi. Mağazaya 15 milyon TL’lik bir yatırım yapıldığını anlatan Boydak, yıl sonuna kadar yeni açılacak mağazalarla 40 milyon TL’lik yatırım hedeflediklerini söyledi. Sene sonuna kadar Ankara’da iki mağazanın daha faaliyete gireceği bilgisini veren Boydak, açılan yeni mağazalarla 350 kişilik istihdam sağlanacağını açıkladı. Bu yıl Türkiye’de 40 mağaza daha açmayı hedeflediklerini aktaran Boydak, sadece Türkiye’de değil dünyanın önemli pazarlarındaki yaygınlıklarını da artırmak istediklerini söyledi. Boydak, “Bellona’nın özellikle her bütçeye uygun ürün grupları üretmesi ve bu ürün gruplarını güzel mekanlarda sunması çok önemli. Bellona, her bütçeye uygun ürünler ürettiği için artık evin tamamını kapsayan ürünleri de bünyesinde barındırmaya başladı.” ifadelerini kullandı.


Son dönemde iç karışıklıkların yaşandığı Musul’da da iki mağazalarının bulunduğunu hatırlatan Boydak, başta Musul olmak üzere Irak’ta bulunan mağazalarda herhangi bir problemin olmadığını söyledi. Irak’ta uzun vadede sorunun çözüleceğine inandığını söyleyen Boydak, “Irak’ta ve özellikle Musul’da mağazalarımız var. Aldığımız bilgilere göre herhangi bir problem görünmüyor. Bizim için en önemli husus oradaki insanlarımızın ve dostlarımızın can güvenliği. Dostlarımızdan aldığımız duyumlarla buradan bir problem görünse de uzun vadede beklemediğimiz şeyler olmayacak. Ben buna inanıyorum.” ifadelerini kullandı. Organizasyon bünyesinde Bellona’nın marka yüzü Şevval Sam, açılışa katılarak son albümünü imzaladı.


‘2023’te dünyanın ilk 3 mobilya üreticisi arasında yer almayı hedefliyoruz’


İstikbal, inovatif fikirlerle şekillendirdiği ve yaklaşık 25 milyon liraya mal olan yeni konsept mağazasını Bursa’da açtı. Alman menşeli Stüdyo Design tarafından yeni konseptle oluşturulan mağazanın açılışına Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak da katıldı. Açılışta konuşan Memduh Boydak, İstikbal markasıyla Türkiye’de 848 mağazasıyla hizmet verdiklerini ve bu yıl 30 mağaza daha açmayı planladıklarını söyledi. Boydak, en büyük hedeflerinin ise 2023’te dünyanın ilk 3 mobilya üreticisi arasında yer almak olduğunu dile getirdi.


Boydak, hem ekonomik hem de uluslararası pazarlara açılma anlamında katkılar sağlayan önemli bir marka ve organizasyon haline geldiklerini anlattı. Boydak, İstikbal markasıyla bugün Türkiye genelinde 849, Bursa bölgesinde ise 40’ıncı mağazayı açtıklarını söyledi. Memduh Boydak, ihracatlarının büyük bir bölümünü Amerika, İtalya, Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve İsviçre gibi gelişmiş Batı toplumlarına yaptıklarını anlatırken, şunları kaydetti: “Dünya genelinde 300’e yakın mağaza ve 5 bine yakın satış noktası ile ülkemize her sene mobilya sektöründe 150 milyon dolar gibi ekonomimize ihracat katkısı sağlıyoruz. Boydak Grubu olarak yaklaşık 550 milyon dolarlık bir ihracatımız olmakla beraber bunun 150 milyon doları ise sadece mobilya sektöründen 100’ün üzerinde ülkeye yaptığımız ihracattan sağlıyoruz bu katkıyı.” Boydak, bunun yanında yaklaşık 14 binin üzerinde istihdam sağladıklarını belirtti.



Zaman


Geri Dön