23 / 04 / 2024

Bellona stresi azaltan biorytmic halı üretti!

Bellona stresi azaltan biorytmic halı üretti!

Bellona’nın doğadaki minerallerin geometrik yapıda bir araya getirilmesiyle ürettiği biorytmic halılar, stresi azaltma özelliğine sahip. Bellona Pazarlama Müdürü Bülent Alıcı, insan sağlığına önem verdiklerini söylüyor...



Bellona’nın doğadaki minerallerin geometrik yapıda bir araya getirilmesiyle ürettiği biorytmic halılar, stresi azaltma özelliğine sahip. Bellona Pazarlama Müdürü Bülent Alıcı, insan sağlığına önem verdiklerini söylüyor.


Bellona, halıcılığın gelişmesinde yeniliklere ve ilklere imza atmaya devam ediyor. Halı sektöründe uygulanan biorytmic özellikli halılar, Bellona aracılığıyla tüketicilere ulaşıyor. Halı piyasasında 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren Bellona, ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunuyor. Bellona Pazarlama Müdürü Bülent Alıcı, biorytmic özellikli halılar ile insan sağlığına öncelik verdiklerini ifade ediyor. Bülent Alıcı, “Gün boyu strese maruz kalarak yorulan vücudumuz için geliştirilen biorytmic özellikli halılarımız doğada bulunan minerallerin geometrik yapıda bir araya getirilmesiyle oluşturuluyor. Biorytmic teknoloji ile üretilen Bellona halılar, apre özelliğindeki mineraller sayesinde, titreşim enerjisi yayarak vücut iletişimini harekete geçiriyor ve halı ile temas edildiğinde stresin azalmasına, insanın kendisini yenilenmiş ve rahatlamış hissetmesine yardımcı oluyor.” dedi. Halı ürün grubunda da sektörün lider markalarından biri olmak için yola devam ettiklerini belirten Bülent Alıcı, “Ar-Ge çalışmalarıyla sektörün öncüleri arasında yerimizi alıyoruz. Bu bağlamda dünya trendlerini takip eden, genç, dinamik ve geniş Ar-Ge kadrosu ile birbirinden farklı tasarımları serilerimize ekliyoruz. Modern, klasik, avangard, genç ve çocuk halı çeşitleri üzerinde çalışmalarımızın yanı sıra mobilya grubunda ürettiğimiz ürünlerle de konsept olacak halılara imza atarak her evin tarzına hitap ediyoruz.” diye konuştu. Konsept bütünlüğü de düşünülerek tasarlanan halıların evlerdeki ahengi ortaya çıkardığını da belirten Alıcı, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Bellona halılar ayrıca herkesin ilk kez sizin evinizde göreceği özellikleri de bir arada sunuyor. Halı ürün grubunda müşteri portföyünü daha geniş tutan Bellona, her kesime hitap etmek için tercihini klasik halıdan yana kullananlar için klasik, daha modern, renkli, spor halı tercih edenler için de çeşitli ürün koleksiyonları hazırlıyor.”


Nurullah Kaya/ Zaman Gazetesi 


Geri Dön