29 / 03 / 2024

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.



Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, Başkentli vatandaşlar ile buluşmak için gün sayıyor. 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla,Ankaralıların yüzünü güldürecek olan proje, sunduğu hizmetler ile de her türlü kolaylık sağlayacak. Özellikle tatil, bayram, gibi özel günlerde yaşanan, hırsızlık tehlikesinin de Benevre Beytepe projesi ile ortadan kalkacağının vurgusunu yapan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, vatandaşların evlerinden çıkarken gözlerinin arkada kalmayacağını söyledi.


Her türlü güvenlik düşünüldü

11 ay sonra konut sahiplerine teslim edilecek olan Benevre Beytepe projesi, tüketicilerde güven duygusunun onarılmasına yardımcı oluyor. Sağladığı sosyal imkanlar ile konforlu ev anlayışının yanı sıra hizmetleriyle de müşterilerini mutlu etmeyi amaçlayan projenin bir başka önemli özelliğine dikkat çeken Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, şunları anlattı: “ Benevre Beytepe projesi ile vatandaşlarımızın güven ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak için her türü detayı düşündük. 7/24 resepsiyon- lobi hizmeti, 7/24 güvenlik hizmeti- kapalı devre kamera sistemi ile konut sahiplerimizin gözü arkada kalmayacak. Hırsızlık korkusu ile dışarı çıkmakta tereddüt eden Ankaralılar bu sayede rahata erecek.”


Ayrıcalıklar sizi için

Proje güvenlik önlemlerinin yanı sıra; Rezidans Hizmeti, Concierge Hizmeti, Profesyonel Mülk Yönetimi. Her Daireye Özel Tapulu Depo, Her Daireye Özel Otopark Hizmeti, Toplantı Salonu, Pet Bakım Hizmeti, Kuru Temizleme Hizmeti, Teknik Servis Hizmeti, Yerden Isıtma Sistemi, Tam Beslemeli Jeneratör, Servis gibi imkanlar da sunuyor.


Web: http://www.benevre.com.tr/


Geri Dön