28 / 03 / 2024

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.




Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyleyerek “Projemizde artık sona geldik. Vaat etmiyor garanti ediyoruz” dedi.



Başladığı günden bu zaman dilimine kadar Benevre Beytepe Projesi'nin, hızlı adımlarla ilerlediğini anlatan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projede sona yaklaşıldığının altını çizdi. Kaba inşaatı biten projenin artık teslim için gün saydığını anlatan Türkoğlu “Elbiz İnşaat garantisi ile yükselen projemizde artık sona yaklaştık. Hiçbir zaman ön plana çıkmak adına farklı vaatler ile alıcılarımızın karşısına çıkmadık. Ne vaat ettiysek projemize yansıttık hatta daha iyisini yapmak için çabaladık. Artık sona yaklaştık ve 8 ay sonra kapılarımızı açmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.



'Benevre Beytepe Yüz Güldürecek'



Memduh Türkoğlu, Benevre Beytepe'nin lokasyon, üniversitelere yakınlık ve sunduğu sosyal imkanların yanı sıra sunduğu cazip imkanlar ile de parlayan bir yıldız olduğunu belirterek “Konut sahibi olmak isteyenler; hemen tapu, kolay ödeme seçenekleri ve 10 yıl vadeli banka konut kredisi gibi kolaylıklar ile de yüz güldürecek” dedi.



Teslime Son 8 Ay



8 ay sonra, alıcılarına sunacakları Benevre Beytepe projesinin en doğru yatırım olacağını sözlerine ekleyen Türkoğlu; “ Değerli alıcılarımızı 225 bin TL'den başlayan fiyatlar ile tüm gereksinimlerini yerine getiren bir proje ile buluşturacağız. Kaba inşaatımız bitti ve ince imalatlarımız hızla devam ediyor. Stüdyo, 1+1 , 2+1 ve loft olmak üzere toplam 167 daireden oluşan projemiz 2017 Ağustos'ta teslim edilecek” ifadelerini kullandı.


Web: http://www.benevre.com.tr/



Geri Dön