07 / 05 / 2024

Bengisu Evleri egzoz dumansız yaşam alanları sunuyor!

Bengisu Evleri egzoz dumansız yaşam alanları sunuyor!

Türkiye'nin bölgelerinde başarılı projelere imza atan Bengisu İnşaat, küresel ısınmaya karşı dünyada 1 milyar ağaç fikrine küçük de olsa katkıda bulunarak Bengisu Evleri'ni inşa etti



İstanbul, Antalya ve Bodrum'da başarılı projelere imza atan Bengisu İnşaat'ın Dudullu'da 10 bloktan oluşan Bengisu Evleri prestijiyle dikkat çekiyor.

Çevre ve bahçe peyzajları tamamlanmış olan site, begonvil, sardunya, pasiflora gibi birçok mevsimlik bitkileri ve elma, limon, zeytin, akasya, çam ağaçları ile çok zengin bir botanik bahçesini andırıyor. Sitede yaşayanlar çiçek ve yeşil alan özlemini, yeni yapılan sitelerdeki gibi balkon saksılarından değil, sitenin geniş peyzajında keyifli zamanlar geçirerek gidermektedir.

Çocukların da unutulmadığı projede çocuk parkı, yeşille bütünleşmiş çocuk oyun sahaları ve spor sahalarına da oldukça geniş yer verilmiştir. Site içerisine motorlu araçlar girmiyor ve çocuklar egzoz kokusu almadan, otomobil korkusu yaşamadan özgürce oynayabiliyor.

Projenin son etabında 2 blok yer almakta ve 110 metrekareden 318 metrekareye kadar 3+1, 4+1, 5+1 çatı dubleks dairelerden oluşuyor. Daireler ankastre mutfak, mobilya iç kapı, yerler lamine parke, mutfak ankastre cihazlı (davlumbaz, ocak, fırın)  ve ıslak hacimler granit olarak tasarlanmış. Dış cephede lamine cam korkuluklar kullanılarak zengin yeşil alandan dairenin içinden de yaralanmanız düşünülmüş.

Ayrıca bu binalarda kapalı otopark yapılmıştır.

Banka kredisi ve Bengisu İnşaat'ın kendisine ait ödeme seçenekleri ile satışlar devam etmektedir.

216 610 11 44
533 202 38 12


Geri Dön