24 / 04 / 2024

Beni Affet dizisi oyuncuları Ankara'dan ev aldı!

Beni Affet dizisi oyuncuları Ankara'dan ev aldı!

Çekimleri Ankara'da yapılan Beni Affet dizi oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı Batıkent'te 5.etabı yapılan Akkent Paradise Gardens Residence'den ev baktı. Proje Akkent Mallesi'nin en prestijli projesi.






Hafta sonunu ev bakarak geçiren sanatçılar, Ünal Akpınar  güvencesi ile yükselen Akkent Mahallesi'nin en prestijli projesi Akkent Paradise Gardens Residence'ı tercih etti. 50 dönümlük yeşil alanı ve cennet bahçeleri, sağlık üniteleri, ömür boyu sağlıklık bir yaşam kazandıran, masaj odasından jakuziye, pilatesten fitness merkezine kadar sağlığınız için her şey planlanmış.




Açık hava sinema keyfinden 4 mevsim kullanılabilen havuzlara, kaykaydan mini golfe kadar keyifli bir hayat için ne gerekiyorsa mevcut olan, Akkent Paradise Gardens sanatçıların büyük beğenisini kazandı. Örnek daireleri gezen sanatçılar, daireleri ve projeyi çok beğendiklerini, setten kalan vakitlerinde evde dinlenerek geçirdikleri için, yaşam alanlarının en önemli etken olduğunu dile getirdiler. Sanatçılar örnek daireleri gezerken halkın büyük ilgisi ile karşılaştılar. 


Anadolu



Geri Dön