24 / 04 / 2024

BEP Yönetmeliği'nin sağlayacağı faydalar neler?

BEP Yönetmeliği'nin sağlayacağı faydalar neler?

Aralık 2009'da yürürlüğe girecek BEP Yönetmeliği'nin içerik, uygulama ve sağlayacağı faydalar ile ilgili basın toplantısı düzenlenecek



Isıtma, soğutma, klima, havalandırma, sıhhi tesisat, yalıtım ve yangın konularında çalışan yaklaşık 2 bin üyesiyle Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) bilgi ve teknoloji transferini gerçekleştirerek, daha iyi binaların ve tesislerin yapılması ve ülkemizde enerjinin verimli kullanılmasına katkıda bulunmak amacıyla; kamu kuruluşları, sanayi, üniversite ve sektörlerle ortak pek çok çalışma gerçekleştiriyor.

Derneğin temel konuları  olan enerji verimliliği ve çevre konusunu yakından ilgilendiren BEP Yönetmeliği'nin hazırlanması sürecinde her aşamada yer alan ve görüşleriyle katkıda bulunan TTMD; konutlar, otel, hastane, spor tesisleri, alışveriş merkezleri vb. tüm binaları içeren yönetmelik ve uygulamalarına ilişkin kamuoyunu bilgilendirme çalışmalarına başlıyor.

TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Ünlü ve Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç ve Hırant Kalataş'ın katılımları ile Binalarda Enerji Performansı (BEP) Yönetmeliği'ne ilişkin görüş ve yorumların paylaşılacağı toplantı, 7 Aralık 2009 Pazartesi günü 12.30'da The Marmara Hotel'de gerçekleştirilecek.


Geri Dön