16 / 04 / 2024

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.



Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10  bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu. 


Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, banyo küveti,banyo dolabı, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak aksesuarlarının üretimini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. b. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. c Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. d. Her türlü nalburiye işleri yapmak. e.Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. f.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. g.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. h.Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları,sentetik, selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı. i.Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır j.Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak,ithalat ve ihracatını yapmak.    Şirket amacını gerçekleştirmek için; k Menkul , gayri menkul ve taşıt araçları satın alabilir veya kiralayabilir , her türlü tasarrufta bulunabilir , ticaretini yapmış olduğu ürünlerin nakliyesi için araç filoları kurabilir , bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir , elden çıkarabilir veya kiraya verebilir. Tüm bunların leh ve aleyhine her nevi ayni haklar tesis edebilir . Gerektiğinde başkalarının gayri menkulleri üzerine kendi lehine haklar tesis edebilir , ipoteğini alabilir, l.Gerekli izinleri almak şartıyla özel antrepo , ambar , şubeler ,teşhir yerleri açabilir , işletebilir , serbest bölgelerde faaliyette bulunabilir.


Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak 47/A 


Geri Dön