23 / 04 / 2024

Bergama Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Bergama Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Bergama Katlı Otopark Projesinin sonuna gelindiğini belirten Başkan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “ Projenin tamamlanması ve hizmete girmesi ile Bergama’nın ciddi sorunlarından birini daha çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.




Bergama’daki trafik ve park yeri sıkıntısını çözecek olan Bergama Belediyesi Katlı Otopark projesinin büyük bölümü tamamlandı. Taşıyıcı sistemi tamamlanan inşaatın otopark alanı olarak kullanılacak alanında özel zemin kaplama işlemi hazırlıklarına başlanıldı ve dış cephedeki alüminyum güneş kırıcılarının da büyük çoğunluğu tamamlandı. 


Bergama’nın trafiğini ciddi ölçüde rahatlatacak olan otoparkın Bergama Belediyesi tarafından ihale edilen inşaatın toplam alanı 13 bin metrekare. 4 katlı 350 araç kapasiteli olarak inşa edilecek otoparkın, 3 katı park yeri olarak kullanılacakken zemin katı ise işyerlerine ayrılacak. Girişte farklı büyüklüklerde 10 adet işyeri bulunacak.


Bergama Belediyesi Katlı Otopark inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, çalışmalar konusunda yetkililerzden bilgi aldı. Hızla büyüyen Bergama’da trafik sorununu ciddi ölçüde çözecek olan otopark projesinin sonuna gelindiğini belirten Başkan Gönenç, “ Projenin tamamlanması ve hizmete girmesi ile Bergama’nın ciddi sorunlarından birini daha çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.



Bergama Belediyesi


Geri Dön