29 / 03 / 2024

Bernardo Moon Granit Tencere Setleri mutfaklarda fark yaratıyor!

Bernardo Moon Granit Tencere Setleri mutfaklarda fark yaratıyor!

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, en sağlıklı pişirme malzemesi olan granit ile mutfaklarda fark yaratıyor. Şıklığı ile göz kamaştıran, doğa dostu, kolay temizlenebilir kaplaması ile işinizi kolaylaştıran Bernardo’nun Moon Granit Tencere Seti için dolapların



Sofra tasarım uzmanı Bernardo, en sağlıklı pişirme malzemesi olan granit ile mutfaklarda fark yaratıyor. Şıklığı ile göz kamaştıran, doğa dostu, kolay temizlenebilir kaplaması ile işinizi kolaylaştıran Bernardo’nun Moon Granit Tencere Seti için dolaplarınızda yer açın. 


Yemek yapım aşamasında, mutfakta en sık kullanılan tencerelerin sağlık koşullarına uygun olması gerekiyor. Üretiminde tamamen doğal granit kullanılan Bernardo’nun Moon Granit Tencereleri, yemekleri sağlıklı pişirdiği gibi mutfaklara şıklığı da katıyor. Hem mutfağınıza hem de doğaya dost olan granit tencereler, kolay temizlenebilir özelliği sayesinde, mutfakta vakit kazandırıyor. 


Doğallığı Hem Renginde Hem Kendinde

Doğa dostu granit iç kaplamalı tencereler, çıkarılabilen ve ısınmaz özellikli tutacakları sayesinde rahat kullanım sağlıyor. Çizilmelere karşı ekstra dayanıklılığı ve fırında kullanılabilme özelliğiyle mutfağınızın vazgeçilmezi olacak Moon Granit Tencere Seti, hem rengi hem de yapısı ile mutfaklarda doğallığı yaşatacak. 



Geri Dön