19 / 04 / 2024

Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Murat Bütüner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Göztepe, Eğitim Mahallesi, Postahane Sokak'ta kuruldu.



Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Murat Bütüner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Berşen İnşaat Lojistik ve Medikal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Her türlü inşaat malzemesinin izolasyon malzemesinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve sektör ihalelerine girmek ve taahhütte bulunmak, ihale için gerekli olan teminat ve malzemenin tedarikini yapmak, gerektiğinde taahhütün taşeron vasıtası ile yapmak.Gerekli makina ve techizatın alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Boru profil metal mamullerin alımı satımı ithali ve ihracını  yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerini yapmak. Çelikten mamul malzemenin alımı ve satımını yapmak.    2- Her türlü hava deniz ve kara yurtiçi ve yurtdışı yük taşımacılığı yapmak ve yaptırmak. Taşıma işi için gerekli araç ve gerecin satınalınması, kiralanması ve kiraya verilme işlemlerini yapmak. Lojistik hizmetler için depo ve antrepolar kiralamak.    3- Medikal malzemelerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Gerektiği hallerde bu malzemelerin  üretimi için araç ve techizatın temini sağlamak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek. Bayilikler açmak.    Şirket işlerinin gereği taşınır ve taşınmaz mallar iktisab edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Şirket üçüncü şahıslar nezdinde ipotek koyabilir, rehin alabilir, ipotek ve rehin verebilir. Gerek görüldüğü takdirde ortaklar kurulu kararı ile şirket dilediği işleri yapabilir.



Geri Dön