29 / 03 / 2024

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor!

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor!

Firma: Besa İnşaat

Proje: Besa Kule

Besa Kule Ankara'da ofis fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Ankara Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde yükselen Besa Kule İş Merkezi 104 ofis ve 25 mağazadan oluşuyor...




Besa Kule projesi  Besa İnşaat  tarafından,  Ankara  Eskişehir yolunun Çukurambar girişinde inşa ediliyor.  Besa Kule  Ankara projesinde ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Besa Kule Ankara projesi 7 bin 590 metrekare arsada yükseliyor.


2 blok olarak inşa ediliyor olan Ankara Besa Kule projesinde kulelerden biri dikey, diğeri yatay olarak tasarlandı. Besa Kule Ankara projesi 104 adet ofis ve 25 adet mağazadan meydana geliyor.


Besa Kule Ankara satış ofisi ile 444 8 000 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Besa Kule Ankara projesinin her katında balkonlar yer alıyor. B blokta iç bahçenin yer aldığı Besa Kule'nin her iki bloğunda da kontrollü giriş - çıkış sistemi, resepsiyonlar bulunuyor.


Besa İnşaat yetkilisi Efe Bezci, Besa Kule Çukurambar projesi için  " Çok hareketli bir kavşakta bulunması nedeniyle tabela değeri oldukça yüksek olan Besa Kule aynı zamanda iki metro durağı arasında ve yürüme mesafesindeki konumundan dolayı zaten adres özelliği taşıyacak. Ankaralılar da, bir yer tarif ettikleri zaman iş dünyasının en yoğun olduğu bu alanda Besa Kule ismini kullanacak." dedi.



Telefon: 444 8 000

Web adresi: http://www.besagroup.com.tr/


projeye sor



Geri Dön