29 / 03 / 2024

Beşiktaş Kulübü Gerede'de tesis kuracak!

Beşiktaş Kulübü Gerede'de tesis kuracak!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş Kulübü'nün Gerede'de tesis kurmaya karar verdiğini bildirdi. Allar, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulüp asbaşkanı Deniz Atalay'ın bölgede yeniden incelediğini belirtti.



Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş Kulübü'nün Gerede'de tesis kurmaya karar verdiğini bildirdi.


Allar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile kulüp asbaşkanı Deniz Atalay'ın kendilerini ziyaret ederek bölgede yeniden incelemelerde bulunduğunu belirtti.


Başkan Orman'ın, yapılan incelemelerin ardından, kulüp yönetiminin, Arkut Dağı Rumşah Yaylası'ndaki yaklaşık 30 dönümlük alana tesis yapma kararını aldığını kendilerine bildirdiğini anlatan Allar, "Konuyla ilgili süreç başlıyor. Kulüp tarafından olur verildi. Onunla ilgili yasal süreç başladı. Konuyla ilgili prosedürler ve projeler şu anda hazırlanıyor. Proje tamamlandıktan sonra tahsis işlemleri başlayacak" diye konuştu.


Kamp tesisiyle ilgili detayların henüz belli olmadığına işaret eden Allar, hazırlanan proje sonucunda kamp tesisinin nasıl olacağının kesinleşeceğini söyledi.


Bundan sonraki süreçte de belediye olarak tahsis işlemlerini başlatarak kısa sürede sonuçlandıracaklarını ifade eden belediye başkanı Allar, "Biz, aldıkları bu karar için Beşiktaş Kulübü yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.


AA


Geri Dön