16 / 04 / 2024

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'dan şimdiden 100 milyon lira elde etti!

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'dan şimdiden 100 milyon lira elde etti!

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'da önemli bir başarı öyküsüne imza atıyor. Siyah-beyazlılar, yapımına büyük bir hızla devam edilen yeni stadını inşaa ediyor. Elde edilen gelirlerin toplamı şimdiden 100 milyon lirayı aştı.



146 locadan 138'i satılırken buradan 31 milyon dolar geldi. VIP ve 1903 tribünü kombinelerinden 7 milyon dolar kazanan siyah-beyazlılar sezon başında satılan 11 bin 800 adet kombine karttan ise 13 milyon lira kasasına koydu. Bu paraların tamamı stat inşaatına ayrıldı. 

Stat bitene kadar kalan 8 adet loca, VIP, 1903 ve kombine kart satışına devam edilecek. Beşiktaş Yönetimi yeni yılda tribünler için de çeşitli firmalarla ayrı ayrı sponsorluk anlaşmaları yapacak. Böylece stattan elde edilen gelirler daha da yükselecek. 

Kaba inşaatı bitirmek üzere olan siyah-beyazlılar, 15 yıllık isim hakkı karşılığında 145 milyon dolarlık dev bir sponsorluk anlaşması imzaladığı Vodafone'dan sezon başında 23 milyon lira almıştı. Stada ismini veren Vadofone anlaşma kapsamında 15 yıl boyunca Beşiktaş'a ödeme yapacak. 


İşçilere özel ziyaret!

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt, Vodafone Arena'da işçileri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 

CEO Öğüt, Beşiktaş Kulübü ve işçilerin özverili çalışmaları sayesinde, 26 Aralık 2013'te temeli atılan Vodafone Arena'nın tüm zorlu şartlara rağmen hızla yükseldiğini dile getirdi. Vodafone ve Beşiktaş markaları açısından dünyaya örnek olacak bir projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Öğüt, "Başta işçilerimiz olmak üzere Vodafone Arena inşaatında emeği geçen herkese Vodafone Türkiye adına teşekkürü bir borç biliyor, yeni yılın işçilerimize ve Beşiktaş camiasına esenlik getirmesini diliyorum" dedi. Gökhan Öğüt, ziyaret sırasında işçilere çeşitli hediyeler de verdi. 


Milliyet


Geri Dön