25 / 04 / 2024

Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabilir!

Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabilir!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Avrupa ve derbi maçlarımızı yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağız. Onun haricindeki maçları belki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok" dedi.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bu sezon Avrupa kupaları ve derbi maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacaklarını, diğer maçları ise Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabileceklerini söyledi.


Gölcük'te katıldığı park açılışının ardından gazetecilere açıklama yapan Orman, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimlerinde bir sıkıntı olduğunu ve bununla alakalı bakım işlemleri yapılacağını anlatarak, "Biz Avrupa maçlarımızı ve derbi maçlarımızı yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Onun haricindeki maçları belki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok" dedi. 


Bir gazetecinin bu konuyla ilgili Başakşehir Kulübü'yle bir görüşme yapılıp yapılmadığını sormasını üzerine başkan Orman, "Yapıldı. Bir ön görüşme yaptım. Değerli dostumuz Göksel Gümüşdağ, 'elimizden gelen her şeyi yaparız' diye bana söyledi. Bunu biz daha teknik ekiple konuşmadık. Konuşalım ona göre karar vereceğiz" ifadesini kullandı.  


Beşiktaş taraftarının olabildiğince kulüplerinin arkasında durmaları gerektiğini dile getiren Orman, "Zor günlerin artık sonlarına doğru geliyoruz, stadımızın bitmesiyle beraber artık başka bir sayfa açılmış olacak. Bu dönem içerisinde biz kan içtik kızılcık şurubu dedik. Her şeyi sinemize çektik ama artık biz de özellikle yönetim kurulu olarak iyi günler görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.


Vodafone Arena'yla ilgili herkesin konuştuğunu belirten Orman, çalışmaların çok hızlı olarak devam ettiğini, en kısa sürede bitirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.


İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alan Başakşehir Fatih Terim Stadı, 17.319 seyirci kapasitesine sahip. Stat, İstanbul Başakşehir FK'nin iç saha maçlarına ev sahipliği yapıyor.


İşte stadın yeri...

Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı nda oynayabilir!




Geri Dön