29 / 03 / 2024

Beşiktaş Portekizli oyuncularına 1 milyon euroluk villa verdi!

Beşiktaş Portekizli oyuncularına 1 milyon euroluk villa verdi!

Beşiktaş, Portekizli yeni yıldızlarına değeri 1 milyon Euro olan 3 adet tripleks villa tahsis edecek. Her bir isme son model araba ve Portekiz'e sınırsız uçak bileti sağlanacak



Beşiktaş'ın Portekizli yeni yıldızları Hugo Almeida, Simao Sabrosa ve Fernandes'in Türkiye'de sürecekleri hayat dudakları uçuklatacak ve pek çok meslektaşlarını kıskandıracak cinsten. Tıpkı vatandaşları Quaresma gibi çamlıca Konakları'nda kendilerine süper lüks birer villa tahsis edilecek 3 yıldıza kendi isteklerine uygun son model birer araba da verilecek. Portekizli 3 yıldıza ülkelerine kolaylıkla gidip gelebilmeleri için sınırsız uçak bileti de sağlanacak.

VİLLALARIN DEĞERİ 1 MİLYON EURO
Almeida, Sabrosa ve Fernandes'e tahsis edilecek villaların her birinin 1 Milyon Euro değerinde olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ta oynadıkları süre boyunca burada kalacak oyuncuların elektrik, su, doğalgaz, site aidatı gibi ek ücretlerinin de Siyah-Beyazlı kulüp tarafından karşılanacağı kaydedildi.
Oyunculara kendi isteklerine ve zevklerine göre birer de araba tahsis edecek yönetimin, bu arabaların yakıt masraflarını da karşılayacağı ifade edildi.

SARAY YAVRUSU GİBİ
3 yıldızın konaklayacağı villalar ise sarayları aratmıyor. 24 saat özel güvenlik ve kapalı devre kamera sistemiyle korunan villalarda masaj salonundan basketbol sahasına jakuziden yüzme havuzuna kadar bütün detaylar yer alıyor.

Tripleks villaların her birinde 5 adet yatak odası, 1 adet salon, 2 adet süper lüks banyo, 1 adet içi en son model beyaz eşyalarla döşenmiş mutfak, 3 arabalık kapalı otopark bulunmakta. Villaların modern ve konforlu eşyalarla donatılmış olduğu da belirtildi.

PARANIN NE ÖNEMİ VAR
3 yıldızı Türkiye'ye getirmek ve burada rahat ettirmek için hiçbir masraftan kaçınmayan Beşiktaş yönetiminin villaları geçen hafta kiraladığı ve oyuncuların Türkiye'ye gelmelerini beklediği ifade edildi. Q7'nin de aynı sitede oturuyor olması yer seçiminde etkili oldu.

ViLLALARDA YOK YOK!
Villalar, 24 saat özel güvenlik ve kapalı devre kamera sistemiyle korunuyor. Tripleks villalarda 5 oda 1 adet salon, 2 adet süper lüks banyo, 1 adet içi en son model beyaz eşyalarla döşenmiş mutfak, 3 arabalık kapalı bir otopark da bulunuyor. Villalarda 1 adet basketbol sahası, 1 adet masaj salonu, yüzme havuzu, özel jakuzi ve sauna odası da yer almakta. Her bir villanın değeri tam 1 milyon

QUARESMA'YA EMANETLER
Siyah-Beyazlılar'ın Portekizli yeni yıldızları vatandaşları Quaresma'yla aynı sitede kalacak. Yönetim, bu sayede Almeida, Simao ve Fernandes'in uyum sorununu çabuk aşmasını planlıyor.
Takvim


Geri Dön