19 / 04 / 2024

Beşiktaş Stadı'na ilk kazma Haziran'da

Beşiktaş Stadı'na ilk kazma Haziran'da

Beşiktaş Başkanı, `Başbakanımız Erdoğan ile yaptığım görüşmede tam destek sözü aldık. Sezon bitince çalışmalar başlayacak. Kenetlendiğimiz şu zamanda tünelin ucundaki ışığı gördüm' dedi



Başbakan ile toplantı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, stat konusunun çok kısa bir süre sonra aydınlığa kavuşacağını söyledi. Resmi derginin nisan sayısındaki yazısında Demirören, `Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiğimiz bir toplantıda yeni stadımızın gerekliliği ve de inşaatının bir an önce başlaması için tam destek sözü aldık' dedi.

Kenetlenip güçleniyoruz

`İnşallah sezon bitince ilk kazmayı vuracağız' müjdesini veren Başkan, `Erdoğan'a tüm Beşiktaşlılar adına şükranlarımı arz ediyorum. Camianın bütün kişi ve kesimleriyle bir araya gelip, kucaklaşma arzusundayız. Bu kenetlenmeler sırasında herkesin gözünde gördüğüm ışık, arkamızdaki en büyük gücü oluşturuyor' diye konuştu.

Beşiktaş'a bakın yeter!

Son dönemdeki güç birliğinin başarılarda ne kadar önemli olduğunu görmek için, Beşiktaş'ın durumuna bakmanın yeterli olacağını savunan Demirören, şöyle devam etti: `Ben tünelin sonundaki ışığı görüyorum. Haydi daha bir sıkı sarılalım birbirimize, tek vücut yürüyelim aydınlığa... Fulya'nın kıvancını tüm Türkiye ile yaşadık'.

Fulya'nın değeri anlaşılır

`Göreve geldiğimden beri ısrarla savunduğum bir görüşüm vardı: `Birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğimiz zaman bizi kimse yıkamaz ve de başaramayacağımız hiçbir şey olamaz'. İşte bu başarımızın arkasındaki asıl güç, bu sözlerimin açılımı ve en çarpıcı ispatıdır. Ekonomik krizin büyüyeceği ileriki günlerde bu yatırımın önemi daha iyi anlaşılır'.

Star


Geri Dön