20 / 04 / 2024

Beşiktaş Stadı'nın yenileme ihalesinde verilen teklifler yeterli bulunmadı!

Beşiktaş Stadı'nın yenileme ihalesinde verilen teklifler yeterli bulunmadı!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A Ş İhale Komisyonu, "Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi 1. Kısım Kaba İnşaat İşleri" ihalesinde verilen fiyat tekliflerini yeterli bulmadı....



Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 18 Kasım tarihinde yapılan ihalede verilen fiyat tekliflerinin, komisyon tarafından yeterli bulunmadığı için değerlendirilmediği bildirildi.


Açıklamada, komisyonca beton ve demir malzemelerinin işveren tarafından temin edilerek "işçilik teklifi" alınmasına karar verildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:


"İhaleye teklif veren firmaların yeterlik şartları aranmaksızın İhale Teklif Alma Şartnamesi'nde belirtilen kule vinç, yeterli miktarda kalıp malzemesinin kendisine ait olduğunu belgeleyen fatura ve demirbaş kayıtları ile diğer makine ve personelin taahhüt edilmesi (veren firmalar hariç) şartıyla tarafımızdan belirlenen Birim Fiyat Tarifelerine ve Metrajlara uygun olarak işçilik tekliflerini 25 Kasım tarihine kadar tarafımıza ulaştırmaları kararlaştırılmıştır. İhale Komisyonumuz 26 Kasım'da yapacağı toplantıda, teklifleri değerlendirerek sonuçları kamuoyu ile paylaşacaktır."


AA


Geri Dön