25 / 04 / 2024

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın ihale teklifleri inceleniyor!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın ihale teklifleri inceleniyor!

Beşiktaş'ın yeni yapılacak olan Vodafone Arena Stadı'nın kaba inşaatı için gerçekleştirilen stat ihalesinde teklifler alındı, mali konularda detaylı inceleme yapmak için toplantı ileri bir tarihe ertelendi....




Siyah - beyazlıların Akaretlerde bulunan kulüp binasında yapılan ihaleye Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sayman Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Hukuk İşleri ve Finansmandan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen ile BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü M.İhsan Coşkun ve teknik sorumlular katıldı.


Bugün yapılan görüşmede Vodafone Arena Stadı'nın yenileme projesi 1. kısım kaba inşaat işleri ihalesi ile ilgili teklif zarfları açıldı. Konuyla ilgili Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:


"Toplantıda, teklif veren firmaların dosyaları açıldı. Teknik konulardaki teklifler incelendi. Mali konularda detaylı inceleme yapılması kararı alınarak, toplantı ileri bir tarihe ertelendi."


Cihan


Geri Dön