27 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın Fulya Kompleksi açıldı

Beşiktaş'ın Fulya Kompleksi açıldı

BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin açılışı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katıldığı büyük bir törenle yapıldı.



Beşiktaş'ı, dünyanın önde gelen kulüp gayrımenkul yatırımlarından birinin sahibi yapan BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin açılışına, Abdullah Gül'ün yanısıra Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ile spor, siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

Açılışta ayrıca, Beşiktaş'ın futbol ve basketbol şubeleri başta olmak üzere tüm şubelerinin teknik heyet ve sporcuları da yer aldılar.

Bu arada açılışta, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içinde yer alan 2 residans ile ofis ve hastane binalarının dış mekanında projeksiyon sistemi uygulandı.

Rahmi Koç, dairesini gezdi

Bu arada BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi, bugün gerçekleşirilen törenle açılırken, Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç da kompleksi ve satın aldığı dairesini gezdi.

Kompleksten bir residans alan Koç, gezisinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, işçiliği fevkalade bulduğunu ve son tekniğin kullanıldığını söyledi.

Koç, aldığı daireyi de gezdiğini belirterek, "Katları, oturanları ve açık alanları gördük. Bizim daireye çıktık. Bu apartmanın ömrü, kim oturursa otursun uzun olacak. Organizasyon da çok iyi, kutluyorum" dedi.

Dünya

İlgili haberler

Beşiktaş'ın rüya projesi bugün açılıyor

BJK Süleyman Seba Kompleksi açılıyor

Beşiktaş'ın Fulya darphanesi seneye para basacak

Geri Dön