28 / 03 / 2024

Beşiktaş'ta Vodafone Arena inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Beşiktaş'ta Vodafone Arena inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaat çalışmalarında gelinen son durum ile ilgili yaptığı açıklamada, "29.12.2013 tarihinde yeni adı ile D Blok inşaatının temeline başlanmıştır." dedi...




Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaat çalışmalarında gelinen son durumu anlattı.


Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaat çalışmalarında gelinen son durum ile ilgili yaptığı açıklamada, "29.12.2013 tarihinde yeni adı ile D Blok inşaatının temeline başlanmıştır. 24 saat çalışma ile işlere devam edilmekte olup, D Blok'un (Kapalı Tribün) tamamı ve A Blok'un da (Eski Açık) yarısının temel inşaatları bitirilmiş, A Blok temel altında bulunan 96 adet 120'lik kazık imalatları bitirilmiştir." ifadelerine yer vererek şöyle devam etti:


"D Blok, -3.90; +2.30 ve 6.40 kotları inşaatları bitirilmiştir. D Blok kaba inşaatının tamamının Nisan ayı sonundan önce bitirilmesine çalışılmaktadır. Stadyumun eski adı ile Yeni Açık tribünü ve Numaralı B Blok tribünü olan bölümünün kaba inşaat işçilikleri ihale edilmiş, sözleşme imzalanmış ve çalışmalara bir hafta içerisinde başlanacaktır. Tribün basamakları prefabrik işleri ihale edilmiş ve imalatlara başlanmıştır. 


Bu imalatlar kaba inşaatların testere kirişleri bittikçe yerlerine monte edileceklerdir. Dış cephe Küfeki taşı kaplama ihalesi, koltuk ve çatı ihaleleri hazırlıkları devam etmektedir. Anıtlar Kurulu'na verilen restorasyon projemiz ise onaylanmış olup, bu kısımda da imalatlara başlanılacaktır."



Bugün


Geri Dön