29 / 03 / 2024

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.



BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Stadın 19 Mart'taki Antalya maçında açılacağı söylentileri üzerine kulüpten, "Başkanımız Fikret Orman, çok yakında bir basın toplantısı ile Vodafone Arena'nın açılacağı tarihi ve açılış programını kamuoyu ile paylaşacaktır. Bu açıklamadan önce speküle edilen tarihlere itibar edilmemesini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyururuz."


Vodafone Arena'nın açılışı 19 Mart'a mı alınacak?


Vatan



Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beşiktaş Kulübü Vodafone Arena'nın 19.03.2016'da açılacağı haberlerini yalanladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Başkanımız Fikret Orman çok yakında bir basın toplantısı ile Arena'nın açılacağı tarihi ve açılış programını kamuoyu ile paylaşacaktır. Bu açıklamadan önce speküle edilen tarihlere itibar edilmemesini bilgilerine sunarız" ifadesi kullanıldı.



Takvim


Geri Dön