29 / 03 / 2024

Best VVestern Plus Khan Hoteli satıldı!

Best VVestern Plus Khan Hoteli satıldı!

Best VVestern Plus Khan Hotel'in 15 milyon 250 bin TL bedelle Güncem Turizm Grubu'na satıldığı belirtildi, Emir Güldal, Khan Hotel ile birlikte, Khan Beach ve Anfaş Bistro'yu da bünyelerine kattıklarını söyledi...




Antalya'daki otel satışlarına bir yenisi daha eklendi. Adam & Eve, Hillside Su ve Dedeman'ın ardından Antalya'nın köklü otellerinden Best Western Plus Khan Otel de satıldı. 

Otelin, Ataç İnşaat bünyesinde faaliyet gösteren Kışlahan Otelcilik tarafından Güncem Turizm Grubu'na 15 milyon 250 bin TL'ye satıldığı belirtildi. Tesisle birlikte, yine Ataç İnşaat tarafından işletilen Khan Beach & Bistro da Güncem Turizm Grubu'na geçmiş oldu. 


Otelin yeni sahiplerinden Emir Güldal, "Turizm sektöründen geliyoruz. Oteli tamamen yenileyeceğiz. Büyük çapta restorasyon yapacağız. 

Kalitesini arttırarak daha lüks, daha şık hale getireceğiz. Eski personelin büyük bölümü bizimle işine devam edecek" dedi. 


Side'de 3 yıdızlı bir butik otelin sahibi olan Emir Güldal, Khan Hotel ile birlikte, Khan Beach ve Anfaş Bistro'yu da bünyelerine kattıklarını belirtti


Antalya Hilal


Geri Dön