16 / 04 / 2024

Betül Genç kimdir?

Betül Genç kimdir?

Betül Genç, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu. Peki, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü Betül Genç kimdir?



Betül Genç, Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu. Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu. 


Profesyonel iş yaşamına otelcilik alanıyla adım atan Betül Genç, kariyerine Mövenpick Otel’de başlayarak ardından Çırağan Palace Kempinski’de 6 yıl boyunca farklı görevlerde çalıştı. 


Bu dönemde Reims Management School of France tarafından 2 yıl süren Executive Management eğitimi aldı, otelcilik eğitimine de Ecole Hotelier de Lausanne’da devam etti , 2001 yılında Çırağan Sarayı’nın Satış Müdürlüğü görevinden Intercontinental Group’ta Satış ve Pazarlama Direktörü olarak geçiş yaptı. 


Yaklaşık iki yıl süren görevinden sektör değiştirerek Adecco Hizmet ve Danışmanlık firmasına transfer oldu. Toplamda 13 yıl süren Adecco kariyerinde Şube Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü, Satış Direktörlüğü, Operasyon Direktörlüğü ve son olarak Seçme Yerleşme Genel Müdürü olarak görev yaptı, danışman ve satış ekipleri yönetti. Aynı zamanda İcra Kurulu Üyesi idi.  


IMD’de liderlik eğitimi ve farklı birçok eğitim kuruluşundan Talent Management, Organisational Development ve Profesyonel Koçluk konularında eğitim aldı ve seminerlere katıldı. 


20 yılı aşkın iş hayatında yerli ve yabancı birçok start-up, expansion ve proje çalışmalarına önderlik yapan Betül Genç, evli ve iki çocuk annesidir.



Betül Genç Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu!



Geri Dön