28 / 03 / 2024

Bey Kasrı Konakları fiyat listesi!

Bey Kasrı Konakları fiyat listesi!

Firma: Beykule İnşaat

Proje: Bey Kasrı Konakları

Bey Kasrı Konakları Beykale İnşaat ve Beykule İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. İşte Bey Kasrı Konakları fiyat listesi...



332 daireden meydana gelen  Bey Kasrı Konakları  projesinde satış süreci devam ediyor. Projede banka kredisi ile  vade imkanı sunuluyor. Bey Kasrı Konakları fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.



Beykale İnşaat ve  Beykule İnşaat  imzası taşıyan Bey Kasrı Konakları'nda alternatif daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.  



32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Beykasrı Konakları projesinde dairelerin teslimi hemen yapılıyor. Proje 5 katlı 8 blok halinde yükseliyor. 



Bey Kasrı Konakları fiyat listesi!

-118,5 metrekare büyüklüğündeki 2+1 dairelerin fiyatları 340 bin TL ile 400 bin TL arasında,

-160 ile 178 metrekare büyüklüğündeki 3+1 dairelerin fiyatları da 500 bin TL ile 620 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.



Bey Kasrı Konakları projesi sosyal alanları arasında; mescid, çocuk oyun alanları, kreş,  buhar odası, kapalı otopark, fitness salonu, yüzme havuzu, spor alanları, kurban kesim alanı ve mini hayvanat bahçesi bulunuyor.



Beykasrı Konakları iletişim

Telefon: 444 3 239

Web: www.beykasri.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/ Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön