25 / 04 / 2024

Beyaz eşya alacaklar için fırsatlar sürüyor

Beyaz eşya alacaklar için fırsatlar sürüyor

Beyaz eşyadaki ÖTV indirimi sürerken; firmalar da düzenledikleri kampanyalarla tüketicileri cezbediyor. Ağustos ayında beyaz eşya almak isteyenlere ekstra indirim fırsatlarının yanı sıra taksit kolaylıkları sunuluyor



Evlilik hazırlığı yapanlar ve eşyalarını yenilemek isteyenlere beyaz eşyada Ağustos ayında da pek çok fırsat var. Beyaz eşyada hükümetin yaptığı ÖTV indirimi devam ederken; firmalar da gerçekleştirdikleri kampanyalarla fırsatları büyütüyor.

Hediyeli kampanya da var
Kampanyalarda fiyat indirimleri ağırlık kazanırken; ayrıca bazı hediyeli kampanyalar da göze çarpıyor. Beyaz eşya almak isteyenlere firmalar çeşitli taksit kolaylıkları da sunuluyor. İşte bazı firmaların Ağustos ayında gerçekleştirdikleri kampanyalar:

Yeni bir ürün serisi
Regal: Gümüş renkli yeni beyaz eşya ürün serisini satışa sundu. Tasarımının yanı sıra fiyatlarıyla da dikkat çeken Regal Gümüş Serisi'nde Vera 465 S buzdolabı 949 TL, Bora 1006 CS çamaşır makinesi 549 TL, RBM 1004 S bulaşık makinesi ise 549 TL'lik fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor. Serideki tüm ürünler A enerji sınıfında bulunuyor.

Ön ödeme kampanyası
Whirlpool: Ankastre ve solo ürünlerde yaz fırsatları var. Şimdi ödemelerine başlanıp Eylül ayında teslim edilen ankastre ve solo ürünlerde ön ödeme imkanıyla yüzde 30'a varan indirimlerden faydalanma fırsatı sunuluyor.

Yüzde 30'a varan yaz indirimi
Vestel: Yaz indirimi başlattı. Ağustos ayı boyunca sürecek kampanya kapsamında, Vestel beyaz eşyalar yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuluyor. Beyaz eşyalarını Maximum Kart ile alanlar 12 taksit fırsatından yararlanırken, ödemeye de Ekim'de devam ediyor. Vestel'de A enerji sınıfı klimalarda da bir kampanya var. Ağustos boyunca devam edecek kampanya ile şimdi Vestel A enerji sınıfı klima alanlar, ödemesini Ekim'de yapıyor. Ayrıca peşin fiyatına 12 taksit seçeneği ile ücretsiz keşif, nakliye ve montaj imkanı da tanınıyor.

Solo fırın alana mini fırın hediye
Arçelik: Ağustos ayı için pek çok kampanyaya imza atan Arçelik'te beyaz eşyada ÖTV-KDV indirimi sürüyor. Arçelik'in Ağustos kampanyası kapsamında solo fırın alana mini fırın hediye ediliyor. Ayrıca Garanti Bonus Card'a özel bin 200 TL ve üzeri alışverişlerde Arçelik Tiryaki hediye olarak veriliyor, +6 taksit imkanı da sunuluyor. Söz konusu hediye kampanyası 1-31 Ağustos tarihleri arasında, +6 taksit kampanyası ise 1 Ağustos- 30 Eylül arasında Bonus üye işyeri olan Arçelik yetkili satıcılarında geçerli olacak. Arçelik Tiryaki hediyesini alabilmek için alışveriş yapılan karta yüklenen Çay Makinesi Bonus Çeki'nin kullanılması gerekiyor.

2 farklı kampanya
Bosch Ev Aletleri: Beyaz eşyadaki ÖTV indiriminin üzerine koyduğu ÖTV ve KDV tutarında ek indirimi Ağustos'ta da devam ettiriyor. Bosch, kurutma makinelerinde ise farklı bir kampanya gerçekleştiriyor. 7 veya 8 kilogramlık çamaşır makinesi alanlar, kurutma makinelerine yüzde 50 indirimle sahip oluyor. Açıklamaya göre; bu yüzde 50 indirime ÖTV indirimi de dahil. Bu kampanya, 'ÖTV indirimi+ Bosch'tan ÖTV ve KDV oranında indirim' kampanyasıyla birleştirilemiyor.

Kurutma makinesi yarı fiyatına
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri: Ağustos'ta beyaz eşya ihtiyaçlarını Profilo'dan karşılamak isteyenler, vergi indirimine ek olarak KDV ve ÖTV oranında indirimden faydalanıyor. Profilo'nun Ağustos kampanyası kapsamında, çamaşır makinesi alanlara kurutma makinesi yüzde 45 indirimli olarak sunuluyor. Bu yüzde 45'lik indirimin yanı sıra ekstra ÖTV ve KDV indirimi de Profilo'dan...

ÖTV-KDV tutarında ek indirim
Siemens Ev Aletleri: Beyaz eşyadaki ÖTV indirimiyle yetinmeyen Siemens, solo ürünlerde ÖTV ve KDV'nin toplamı kadar ekstra indirim sunuyor. Söz konusu kampanyanın, fiyat listelerinde belirtilen ürünlerde geçerli olduğu belirtiliyor. Siemens, Ağustos'ta kurutma makinelerinde de bir indirim seçeneği sunuyor. 7 veya 8 kilogram kapasiteli çamaşır makinesi alanlar, kurutma makinesine yüzde 50 indirimle sahip oluyor.
Takvim


Geri Dön