26 / 04 / 2024

Beyaz eşyada fırsat devri!

Beyaz eşyada fırsat devri!

Evlilik hazırlığı yapanlar ve eşyalarını yenilemek isteyenler için beyaz eşyada fırsatlar sürüyor. Firmalar vergi indirimine ek indirimler yapıyor



Beyaz eşyada vergi indirimi devam ederken; firmalar da bu indirime ek kampanyalar gerçekleştirerek tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor. Kampanya rüzgarı, Temmuz ayı boyunca tüm hızıyla esecek.

Kim, ne yapıyor?
Hükümet, beyaz eşyadaki yüzde 6.7'lik Özel Tüketim Vergisi'ni (ÖTV) 15 Haziran'a kadar toplam 3 ay süreyle sıfırlamıştı. Vergi kolaylığını 30 Eylül'e kadar sürdürme kararı alan hükümet, ancak oranın sıfır yerine yüzde 2 olarak uygulanmasına karar vermişti. Beyaz eşyada ÖTV indirimi sürerken; firmalar da fırsatları artıran kampanyalara imza atıyor. Kampanyalarda ağırlıklı olarak vergi indirimine ek indirimler dikkat çekiyor. İşte bazı firmaların kampanyaları:

 Arçelik: Beyaz eşyada KDV ve ÖTV indirimi kampanyasını 31 Temmuz'a kadar sürdürecek. Kampanya kapsamında 62191 I Techtouch bulaşık makineleri alanlara Telve Türk Kahvesi Makinesi hediye ediliyor. Arçelik no-frost buzdolapları 1.096 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 Bosch ev aletleri: Beyaz eşyadaki ÖTV indiriminin üzerine koyduğu ÖTV ve KDV tutarında ek indirimi Temmuz'da da devam ettiriyor. Ayrıca Bonus Card sahipleri, aldıkları ürünleri peşin fiyatına 6 taksitle ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor.

 Profilo dayanıklı ev aletleri: Beyaz eşyalarını Profilo'dan karşılamak isteyenler için fırsatlar sürüyor. ÖTV'nin yasal indiriminin yanı sıra, Profilo bu indirim üzerinden bir KDV ve bir ÖTV indirimi daha uyguluyor. Temmuz boyunca sürecek kampanya dahilinde ayrıca, Bonus Card sahiplerine özel +6 taksit imkanı var.

 Samsung: Beyaz eşyada bazı modellerde ÖTV indirimine ek olarak KDV indirimi uyguluyor. İkinci üründe yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peşin fiyatına 5 taksit imkanı da tanınıyor.

 Siemens ev aletleri: Solo ürünlerde ÖTV indirimi üstüne ÖTV ve KDV oranında ekstra indirim daha sunuyor. Bonus Card sahipleri +6 taksitten faydalanıyor. Kampanya, fiyat listelerinde belirtilen ürünlerde geçerli.
Takvim


Geri Dön