25 / 04 / 2024

Beyaz eşyada senetle alışverişe geri dönülüyor!

Beyaz eşyada senetle alışverişe geri dönülüyor!

Kredi kartı döneminden önce mağazalar müşterilerine senet düzenler, eşya fiyatı aylık makul miktarlara bölünerek ödeme kolaylığı sağlanırdı.





Buzdolabı, yaz kış mutfaklarda yiyecekleri soğuk tutarak veya buzluğunda dondurarak uzun süre muhafaza etme imkanı olan demirbaş bir ev eşyasıdır. Yiyecek maddelerinin alınır alınmaz hemen tüketilmesi mümkün olmaz. Tazeliğinin korunması, ve daha sonraki günlerde yeniden kullanılabilmesi için iyi bir soğutucu dolaba yani buzdolabına ihtiyaç vardır. Yeni bir ev düzmek, deforme olmuş buzdolaplarını yenilemek isteyenler ise beyaz eşya mağazalarını arşınlar.


Beyaz Eşya Alışverişinde Eskiye Dönüş!


Kredi kartı döneminden önce mağazalar müşterilerine senet düzenler, eşya fiyatı aylık makul miktarlara  bölünerek ödeme kolaylığı sağlanırdı. Yeni bir ev de alınacaklar listesinin başında gelen buzdolabı, normal şartlarda beyaz eşya mağazalarında ancak kredi kartı veya nakit ödeme şeklinde yapılan ödemeler ile temin ediliyor. Kredi kartı olmayan, nakit ödeme de günümüz şartlarında yüklü miktarda birikim yapamayan insanlar içinse alışveriş yapmak imkansız hale geldi.


Tüketicileri çok müşkül duruma sokan bu zorunlu hal için çözüm bulundu. Şimdi senetle alışveriş dönemine geri dönülüyor. Beyaz eşya ve elektronik tedarikçisi Simport gibi bazı büyük mağazaların yeni uygulamalarında senetle buzdolabı, televizyon, bulaşık makinesi, fırın, çamaşır makinesi hatta akıllı telefon satın almak mümkün hale getirildi. Artık banka kartlarına bağlı kalmadan küçük taksitlerle istenilen her ürün senet sistemi ile kolaylıkla alınabiliyor.


Senetle Alışveriş Sistemi Dar Gelirliyi Rahatlattı!


Ekonomik sıkıntılar yüzünden zaten para biriktirme şansı olmayan dar gelirli insanlar için ev eşyaları ihtiyaçları hep ötelenirken şimdi senetle buzdolabı, TV, telefon ne lazımsa hemen alınabiliyor. 24 aya kadar taksit olanağının olduğu sistem, hiç bir zorluk içermiyor. Ürün yelpazesinde en iyi teknoloji markaları ekstra ücret ödemeden, kefil şartı aranmadan uygun fiyata alınabiliyor.


Beyaz eşya ve tüketici elektroniği alanında 40’a yakın mağazası ile Türkiye’nin en geniş alışveriş platformuna sahip Simport müşterilerine senetle alışveriş uygulamasını başlatarak bir ilke imza atıyor. Potansiyel müşteriler tarafından heyecanla karşılanan bu sistem ayrıntıları ve tüm ürünler simport.com.tr/Senetle-Buzdolabi  web adresinden görülebilir. Kefilsiz, kredi kartsız online alışveriş sadece birkaç dakika içinde tamamlanıyor.


24 Haber 


Geri Dön