20 / 04 / 2024

Beyaz Fil binasını 30 milyon 450 bin liraya Teksan Brode Tekstil aldı!

 Beyaz Fil binasını 30 milyon 450 bin liraya Teksan Brode Tekstil aldı!

Manisa'nın simgesi haline gelen ve satışa çıkarıldığı günden itibaren tartışmalara konu olan tarihi Beyaz Fil binası, 30 milyon 450 bin liraya İstanbul'un Fatih ilçesinde faliyet gösteren Teksan Brode Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı.




Manisa'nın simgesi haline gelen ve satışa çıkarıldığı günden itibaren tartışmalara konu olan tarihi Beyaz Fil binası, 30 milyon 450 bin liraya İstanbul'un Fatih ilçesinde faliyet gösteren Teksan Brode Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, elde edilen gelirle Şehzadeler, Turgutlu, Salihli ve Akhisar ilçelerine yeni SGK binalarının yapılması için girişimlerde bulunduklarını açıkladı. Özdağ, "İnşallah Manisamız için hayırlı olur. Manisalı vatandaşlarımız SGK'daki işlerini görmeleri için kent merkezine getirmekten kurtarmış olacağız" dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise Beyaz Fil'in sadece Manisa için kullanılması gerektiğini belirterek, "Başka bir amaçla yapılacak yatırım Beyaz Fil'in gözden çıkartılması demektir. Burası Manisa'nın tarihidir. O gün nerede duruyorsak, bugün yine aynı yerde duruyor ve buranın gözden çıkartılmasına, Beyaz Fil'in Manisa'nın trafiğini artıracak bir ticaret merkezi haline dönüştürülmesine müsaade etmeyeceğimizi yineliyorum" açıklamasını yaptı



Yeni Asır


Geri Dön