29 / 03 / 2024

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatları!

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatları!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Bakırköy City

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Derby Fabrikası arsası üzerinde yükselen projenin 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Bakırköy City Residence'de 163 tane daire ve 33 tane mağaza mevcut. 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen projede konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 


Beyaz İnşaat  Bakırköy City  fiyatları konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında olan proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşeceği Bakırköy City Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy Kartaltepe'de, eski Derby Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje  Beyaz İnşaat  imzasıyla yükseliyor. 


Kartaltepe Bakırköy City'de dairelerin alanları 87 - 217 metrekare şeklinde dizayn edildi. 10 katlı 5 bloktan oluşan proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Bakırköy City Rezidans'ın sosyal yaşam alanları; çocuk oyun alanları, Türk hamamı, kar odası, buhar odası, sauna, otopark, tenis kortu, hobi odaları, açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, basketbol sahası ve fıtness salonundan meydana geliyor. 

Beyaz İnşaat Bakırköy City fiyatları!

2+1 dairelerde 1 milyon 187 bin TL + KDV, 

3+1 dairelerde 1 milyon 676 bin TL + KDV, 

4+1 dairelerde 3 milyon TL + KDV'den başlıyor. 

18 soruda Bakırköy City projesi!

Bakırköy City Residence adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy


Kartaltepe Bakırköy City satış ofisi 

Telefon: 444 40 29 

Web: www.bakirkoycity.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön