28 / 03 / 2024

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...




İnşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la yeni projelerini ve 2017 hedeflerini konuştuk.


1-Satışı devam eden projelerinizle ilgili bilgi alabilir miyiz? Projelerde son kaç konut, güncel fiyatlar ne kadardan başlıyor?

- Şu an satışı devam eden projelerimiz; Beyaz Rezidans Haliç, Beyazhane ve Merkezefendi Konakları. Beyaz Rezidans Haliç'te son 18 konutumuz, fiyatlarımız 952 bin TL'den başlıyor, Beyazhane projemizde son 35 konut, fiyatlarımız 450 bin TL'den başlıyor, Merkezefendi Konakları'nda ise son bir kaç konutumuz kaldı, orada da fiyatlar 910 bin TL'den başlıyor.


2-Ödemeler nasıl oluyor? 

-Projelerin teslim tarihine kadar vade imkanı sunuyoruz, peşinde ise yüzde 10 indirim yapıyoruz.


3-Yeni projeler var mı? Gelecek hedefleriniz neler?

-Florya projemiz için ön talep topluyoruz. Projemiz Galatasaray Tesisleri'nin yanında yer alıyor. Adını Ihlamur Konakları olarak belirledik, şu an satış ofisi kuruluyor. 


4-Florya Ihlamur Konakları ne zaman satışa çıkacak? Daire tipleri nedir, proje ne zaman teslim edilir?

-Projeyi çok yakın zamanda satışa çıkaracağız. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon 5 oda 2 salon konut seçenekleri bulunuyor. Teslimleri ise 24 ay sonra gerçekleştireceğiz.


5-Florya dışında yeni bir proje var mı? 

-Beyaz İnşaat olarak Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüme giriyoruz. Beyaz Rezidans 1 ve Beyaz Rezidans 2'yi hayata geçireceğiz. Projelerimiz de 55 konut ve 73 konut yer alacak. Konut tiplerini ise 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks olarak belirledik. Gaziosmanpaşa'nın gelişmesinde öncülük yapmayı planlıyoruz. 


6-Kuruluşunuzdan bu yana kaç konut inşa ettiniz?

Biz Beyaz İnşaat olarak şu ana kadar 4 bin daire, 600'ü aşkın ticari ünite hayata geçirdik.


7-Projeleriniz hep Avrupa yakasında, Anadolu Yakası'nda da konut üretmeyi düşünüyor musunuz?

-Bizim uzmanlık alanımız Avrupa Yakası, Anadolu yakasında ya da şehir dışında bir proje geliştirmesi düşünmüyoruz. Herkes Uzman olduğu bölgede proje yapmalı.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön