26 / 04 / 2024

Beyaz Park Projesi Topkapı'da hayata geçiriliyor!

Beyaz Park Projesi Topkapı'da hayata geçiriliyor!

Beyaz İnşaat’ın merakla beklenen projesi Beyaz Park Topkapı, 100 Milyon liralık yatırımla İstanbul Topkapı’da hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje, 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek.



Beyaz İnşaat, Beyaz Park Topkapı projesini Ekim ayında düzenlenecek lansman öncesi ön talep toplamaya başladı


İstanbul Topkapı'da konumlandırılan Beyaz Park Topkapı projesiyle toplam 85 bin metrekarelik inşaat alanında, 370 konut ve tamamı dört bin metrekareyi bulan ticari ünite alanları yer alıyor.


15 bin metrekare arsa, 85 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, 370 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor.


Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz; “Beyaz Park Topkapı projemiz için uzun zamandır yoğun bir çalışma yürütüyorduk. Projenin her detayı için özenle çalıştık. Projeyi Topkapı'nın en değerli noktalarından birinde geliştiriyoruz ve bu proje tüm bölgeye bir katma değer katacak. 85 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projemizi, arsa bedeli hariç 100 milyonliralık bir yatırımla gerçekleştiriyoruz. Projenin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırarak ferah bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Projenin bitiminde yaklaşık 1.200 kişinin yaşayacağı Beyaz Park Topkapı'nın mimarisinde Sabri Paşayiğit Design Office ve RSG İç Mimarlık ofisleriyle çalıştık. Şuan peşinatlı ön talep toplama sürecinde olduğumuz projemizi Ekim ayında satışa sunacağız.” dedi.



Beyaz Park Topkapı'da 410.000 liradan başlıyor. Alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Projede yüzde 25 peşinat ile Beyaz İnşaat bünyesinde 30 aya kadar da vadelendirme yapılabiliyor.


Yeni Akit


Geri Dön