20 / 04 / 2024

Beyaz Tower İkitelli'de ofis fiyatları 320 bin liradan başlıyor!

Beyaz Tower İkitelli'de ofis fiyatları 320 bin liradan başlıyor!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Beyaz Tower

Beyaz İnşaat'ın İkitelli bölgesinde hayata geçirdiği Beyaz Tower projesinin satışları sürüyor. Projedeki ofisler minimum 320 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...




Beyaz Tower projesi  Beyaz İnşaat  girişimi ile 26 bin metrekare alan üzerinde İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde hayata geçirildi. Ofis ve dükkan birimlerinden oluşacak şekilde ticari konseptle yükselen  Beyaz Tower  İkitelli projesi içerisinde 80 adet ofis yer alıyor. 


12 katlı tek blok halinde yükselen Beyaz Tower'da ofislerin büyüklüğü 47 metrekare ile 430 metrekare arasında değişim gösteriyor. 


80 adet ofisten kalan 9 tanesinin satışının sürdüğü Beyaz Tower Ofis projesinde 62 metrekarelik son ofisler minimum 320 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor.


Beyaz Tower İkitelli de ofis fiyatları 320 bin liradan başlıyor!


 Beyaz İnşaat Beyaz Tower'da ofisler için banka kredisi kullanılabiliyor. Projeden banka kredisi ile ofis sahibi olmak için tutarın yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar kredi kapsamında vadelendiriliyor. 



Teslimat sürecinin 5 aya kadar başlayacağı Beyaz Tower İkitelli'de aynı zamanda büyüklükleri 120 metrekare ile 250 metrekare arasında değişim gösteren dükkan birimleri de yer alıyor. Depreme karşı dayanıklı temeller üzerine inşa edilen Beyaz Tower'da otopark, güvenlik, toplantı odası, asansör ve ofis hizmetleri sunuluyor. 


Beyaz Tower İkitelli de ofis fiyatları 320 bin liradan başlıyor!



Web adresi: http://www.beyaz-insaat.com/

Telefon: 444 40 29

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön