19 / 03 / 2024

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..



Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor.


Öztürk, ünlü sanatçıyla olan dostluklarını daha sıkıya tutmak için Candan Erçetin’in Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde bulunan çiftliğinin tam karşısında çiftlik satın almak için kolları sıvadığı ortaya çıktı. Ünlü şovmen, geçtiğimiz ay Candan Erçetin’in Ayvalıköy’ündeki çiftliğinde ziyaret etti.


Ziyaret sırasında ise Erçetin’in çiftliğinin tam karşısında inşaat halindeki satılık çiftliğinde görünce, satın almak için sahipleriyle temasa geçti.


Kendisine verilen fiyatı çok yüksek bulan Beyazıt Öztürk, düşünmek çiftlik sahiplerinden zaman istedi. Beyazıt Öztürk’ün Candan Erçetin ziyareti sırasında yanında bir de esmer bir bayanın olduğu köylüler tarafından iddia edildi.


Candan Erçetin’den sonra Beyazıt Öztürk’ün de o bölgede çiftlik alacağını duyan başta Ayvalıköy, olmak üzere Eskitaşlı,  Celaliye  gibi  çevre köydeki  arsa sahiplerinin arsa fiyatlarını yüzde 50’i arttırdığı öğrenildi.


İşte o çiftlik!


Beyazıt Öztürk Ayvalıköy den çiftlik alacak!


Beyazıt Öztürk Ayvalıköy den çiftlik alacak!


Beyazıt Öztürk Ayvalıköy den çiftlik alacak!


Sözcü


Geri Dön