25 / 04 / 2024

Beyazıt Öztürk, Bebek'te kiralık bir dairede oturacak!

Beyazıt Öztürk, Bebek'te kiralık bir dairede oturacak!

Orman içindeki dubleks villasında uzun yıllardır yalnız yaşayan Beyazıt Öztürk, kendisine büyük geldiğini söylediği evini satışa çıkardı. Ünlü şovmen, artık Bebek'te kiralık bir dairede oturacak...



 Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, üç yıldır oturduğu Bahçeköy'deki evini satışa çıkardı. Bahçeköy Saklıkent Sitesi'nde Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Candan Erçetin gibi pek çok ünlü isimle komşu olan Beyaz, bahçeli, dubleks evi kendisine büyük geldiği için satışa çıkardı ve Bebek'e taşındı. Orman içindeki havuzlu, üç katlı bahçeli villasını, yalnız yaşadığı için fazla büyük bulmaya başladığını dile getiren ünlü şovmen, artık Bebek'te Boğaz manzaralı kiralık bir dairede yaşayacak. Beyaz'ın Bahçeköy'deki sakinlikten sıkıldığı ve bu nedenle daha hareketli bir semt olan Bebek'i tercih ettiği belirtildi.

MUSTAFA OĞUZ HAKLI çIKTI

Evinin satış işlemleri ile bizzat ilgilenen Beyaz, evin talipleriyle pazarlık yapmaktan da geri durmuyor. Bahçeköy Saklıkent Sitesi'nde yeşillikler içindeki villaya bir çok ünlü ismin talip olduğu öğrenildi. Son dört yıldır Bahçeköy'de oturan ünlü şovmen, evini gösterişten uzak bir çizgide dekore etmişti. Burada küçük köpeği, kedisi ve balıklarıyla birlikte yaşayan Beyaz, evinin bodrum katında bilardo masasının da bulunduğu bir alan kurmuştu. Ünlü şovmen, şimdi bu villaya göre çok daha küçük bir apartman dairesinde yaşayacak. Beyaz'a villasına yeni taşındığı dönemde 'Hevesin geçince kendine yetecek büyüklükte bir eve taşınacaksın' diyen ünlü yapımcı Mustafa Oğuz haklı çıkmış görünüyor.

Akşam/Erçin DAĞ EYSEN

 


Geri Dön