08 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi aquapark yaptıracak!

Beykoz Belediyesi aquapark yaptıracak!

Beykoz Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre yap işlet devret metodu ile yaptırılacak olan aquaparkın 28 yıl süreyle işletilmesi işi ihale edilecek.  



Beykoz Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre yaptırılacak olan aquaparkın 28 yıl süreyle işletilmesi işi ihale edilecek.
Beykoz Göztepe Mahallesinde yaptırılacak olan tesis ihalesi için tahmini bedel olarak 11 milyon 305 bin TL + KDV belirlenirken yıllık asgari tahmini kira bedeli ise 113 bin 100 TL olarak bilidirildi. İhalenin geçici teminatı ise 339 bin 150 TL.
İki yılda yapımı bitmesi istenen sosyal tesisin ihalesi 12 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır. 

Basında yer alan diğer haberler:

Beykoz’a aquapark geliyor
Beykoz Belediye si, yap-işlet-devret modeliyle sosyal tesis ve aquapark yaptır mak üzere ihale düzenledi. Belediye tarafından yapılan açıklamalara göre yaptırılacak olan aquapark , yapımı karşılığı 28 yıl lığına da işletilme k üzere ihale edilecek.
Beykoz Göztepe Mahallesi ’nde yaptırıl ması planlanan tesis in ihalesi için tahmini bedel olarak 11 milyon 305 bin TL + KDV belirlenirken yıllık asgari tahmini kira bedeli de 113 bin 100 TL olarak bil dirildi. Beykoz’a aquapark yaptırmak üzere ihaleye girecek olan firmaların yatırmaları gereken geçici teminat ta 339 bin 150 TL olarak hesaplandı. İki yılda yapımı bitmesi istenen sosyal tesisin ve aquaparkın ihalesi 12 Ekim 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön