29 / 03 / 2024

Beykoz Beykonak Evleri fiyat!

Beykoz Beykonak Evleri fiyat!

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Beykonak Evleri 'nin teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi. Beykoz Beykonak Evleri fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.



İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'a bağlı Kavacık'ta yükselen  Beykonak Evleri  54 adet daire ve 5 adet konaktan oluşuyor. Projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks olacak şekilde dizayn edildi. 


Beykoz Beykonak Evleri fiyat ve ödeme planı detaylı olarak haberimizin devamında yer alıyor. Toplamda 14 bin metrekare alan üzerine yayılan projenin sosyal alanları; açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun parkı, hobi odası, kafe, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, sauna ve çocuk havuzundan oluşuyor.


Kavacık Beykonak Evleri lokasyon olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2 dakika, Levent-Maslak bölgesine 5 dakika ve Bağdat Caddesi'ne 15 dakikalık mesafede yükseliyor. Satış süreci devam eden projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı. 


Beykoz Beykonak Evleri fiyat listesine göre daireler 890 bin dolar ile 2 milyon 900 bin dolar arasında değişiklik gösteren fiyatlarla satışa sunuluyor. Kişiye özel ödeme planları oluşturulabilen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. 


Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri adres bilgileri: Otağtepe Yolu Kehribar Çıkmazı Kavacık Beykoz /  İstanbul    


Beykonak Evleri iletişim

Telefon: 444 26 01 

Web Adresi: http://beykonakevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön