19 / 04 / 2024

Beykoz Beykonak Evleri teslim!

Beykoz Beykonak Evleri teslim!

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

Beykonak Evleri, EA İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projenin teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.



Beykoz  Beykonak Evleri  teslim tarihinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Beykonak Evleri 54 adet daire ve 5 adet konaktan meydana geliyor. 


Toplamda 14 bin metrekare alan üzerine yayılan Beykoz Beykonak Evleri 'nde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks olacak şekilde tasarlandı. 


Beykonak Evleri projesinde sauna, parkları, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, hobi odası, kafe, fitness center, buhar odası ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 


Beykonak Evleri projesinde banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. Ayrıca projenin ödeme planı kapsamında kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor. 


Beykoz Beykonak Evleri teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Projede konutların fiyatları ise 832 bin dolar ile 3 milyon 200 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri adres bilgileri: Otağtepe Yolu Kehribar Çıkmazı Kavacık Beykoz / İstanbul   


Beykonak Evleri iletişim

Telefon: 444 26 01 

Web Adresi: http://beykonakevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön