24 / 04 / 2024

Beykoz Boğaziçi Alanı Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri imar planları oylanacak!

Beykoz Boğaziçi Alanı Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri imar planları oylanacak!

Beykoz Belediye Meclisi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek başkanlığında 24 Ekim Çarşamba günü toplanarak Beykoz Boğaziçi Alanı Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planlarını oylayacak.



Beykoz Belediye Meclisi, bütçe görüşmelerinin yapılacağı Ekim Ayı çalışmalarına devam ediyor. 24 Ekim’e kadar sürecek toplantılarda 2015 Yılı Bütçesi ile 2015 Yılı Performans Programı oylamaya sunulacak.  


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında toplanan belediye meclisinde, 394 sayılı Hafta Tatil yasasına göre 18 iş yerine Hafta Tatili Ruhsatı verilmesi, Görele Belediyesi ile Kardeş Şehir ilişkilerinin başlatılması, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesine mavi şeritli donanımlı bir ambulansın alınması oy birliğiyle kabul edildi.  


Meclis ayrıca Beykoz belediyesinin ortağı bulunduğu ‘‘Ümraniye Hizmet İnşaat Turizm Sağlık Çevre Teknolojisi Yatırımları ve İşletmeciliği Sanayi Ticaret Anonim Şirketi”  unvanlı şirketteki bir hissesinin çoğunluk hissesine sahip Ümraniye Belediye Başkanlığına hisse devri yapılması hakkında belediye başkanına yetki verilmesini de oyladı.


2015 Yılı Ücret Tarifesi hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi de görüşülmek üzere ücret ve tarife komisyonuna havale edildi.


İmar planları oylanacak


Bir sonraki toplantısını 24 Ekim Çarşamba günü yapacak olan belediye meclisinde “Beykoz Boğaziçi Alanı Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı” ile “Beykoz Boğaziçi Alanı Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1/1000’lik Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı” görüşülerek oylamaya sunulacak.


Beykoz Belediyesi


Geri Dön