25 / 04 / 2024

Beykoz'da 2B hak sahipleri tapularına kavuşuyor!

Beykoz'da 2B hak sahipleri tapularına kavuşuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Tapu Dağıtım ile Toplu Açılış Töreni'ne katılacak. 19 Mart günü gerçekleştirilecek tören belediye meydanında yapılacak



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği Tapu Dağıtım ile Toplu Açılış Töreni'ne katılacak. Tören 19 Mart Çarşamba günü saat 19.00'da belediye meydanında gerçekleştirilecek. 


Törende 2B sorununun çözülmesiyle hak sahiplerine tapuları verilecek ve beş yılda yapılan kültür merkezi, hizmet binaları, parklar ve birçok eserin açılışı gerçekleştirilecek.


Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; 2B sorununu biz çözeceğiz dedik, biz çözdük. 25 bine yakın ailemizin tapu sorunu sona erdi. Yaklaşık 120 bin kişi demektir bu. Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın İdris Güllüce’nin teşrifleriyle, hak sahiplerine tapularını dağıtacağız. Beykoz’un hayalini gerçekleştirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Çünkü bu sonuca ulaşmak için çok çalıştık, çok uğraştık. Ayrıca, beş yıl içerisinde halkımızın hizmetine sunduğumuz kültür merkezi, belediye hizmet binası, sosyal tesisler, parklar ve onlarca eserin de açılışını gerçekleştireceğiz. Beykoz’u değiştirecek projelerimizin altyapısını oluşturduk, dedi. 


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ayrıca Beykoz Ordu Mahmudiye Derneği'nin üyeleriyle buluştu. Çelikbilek 2B arazilerinden bahsetti. Ayrıca 120 bin vatandaşa tapu verdiklerini ifade etti. 


Mülkiyet sorununu yüzde 100 bitireceklerinden bahseden Çelikbilek, 2B ile şimdi 3 bin 300 kişiyi tapu sahibi yaptıklarını anlattı. 


Beykoz da 2B hak sahipleri tapularına kavuşuyor!


Çelikbilek; Aldığım yerlerin fiyatlarını yüzde 50 indirdim. Beykoz halkının cebinde 1 kat trilyon 250 trilyon para bıraktım. Fiyatları aşağı indireceğiz diyorlar. Bu fiyatları 1 kuruş aşağı indirme imkanları yok. Buna ne güçleri ne akılları yeter. Kanunlardan haberleri yok, dedi. 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön