26 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim?

Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim?

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz...



Alara City projesi,  Çebitaş Yapı  imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü  Alara City  ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


2 blok halinde yükselen Alara City Evleri, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yaşama geçiriliyor. Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim sorusuna cevap almak için haberimizi okumanız yeterli.


Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim?


124 adet daireden meydana gelen Alaracity, 19 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim sorusun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Alara City Beylikdüzü'nde yürüyüş yolları, spor merkezi, sauna, otopark, açık ve kapalı çocuk parkı, kreş, temiz hava terası ve kafeterya gibi olanaklar sunuluyor. Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim sorusunun cevabı için haberimizden yararlanmanız mümkün.


Konutların 85 metrekare ila 151 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Beylikdüzü Alara City ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. 

 

Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: http://www.alaracity.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön