25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Avenue Residence Projesi'nde 3 bin 950 TL peşinatla!

Beylikdüzü Avenue Residence Projesi'nde 3 bin 950 TL peşinatla!

Beylikdüzü Avenue Residence Projesi'nde ilk peşinat olarak yüzde 5"lik bir ödeme yapılıyor. Daha sonra 3., 6., 9. ve 12. aylarda yine yüzde 5"lik ara ödemeler yapılıyor. Kalan miktar banka kredisi ile ödeniyor...



Beylikdüzü"nde hayata geçirilen Avenue Residence'ta konutlar 79 bin TL ile 231 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Avenue Residence'ta ilk peşinat olarak yüzde 5"lik bir ödeme yapılıyor. Daha sonra 3., 6., 9. ve 12. aylarda yine yüzde 5"lik ara ödemeler yapılıyor. Kalan miktar banka kredisi ile ödeniyor. Peşinat ve ara ödeme miktarları ise 3 bin 950 TL"den başlıyor.

Projede konutların alanları 64 metrekare ile 161 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

3 bin 400 metrekare arsa üzerinde kurulu olan Avenue Residence"ın inşaat alanı ise 3 bin metrekare olarak tasarlandı.

Karden İnşaat tarafından inşa edilen Avenue Residence'ın 18 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Her katta 16 dairenin yer aldığı Avenue Residence, toplam 224 daireden meydana geliyor.

Bina iki blok halinde düşünülüp orta kısımda asansör çekirdekleri tasarlanarak birbirine bağlanıyor. Binada 3 yolcu asansörü ve bir tanede yangın ve yük asansörü yer alıyor. Binanın en üst kotunda 14. katın üstünde çok amaçlı bir salon ve teras bahçeleri mevcut. Binanın 24 saat güvenliği olup kartlı sistemle giriş sağlanıyor.

Beylikdüzü Avenue Residence Projesi'nde 4 bodrum kat, zemin kat, 14 normal kat ve teras katı olmak üzere 20 kattan meydana geliyor. En alt iki bodrum otopark olarak çözülmüş, üç kat çarşı katı olarak tasarlanıyor. Giriş katında yüzme havuzu ve spor salonuyla œAvenue Club hizmet veriyor.

Isıtma sistemi merkezi ısıtma sistemi olarak çözülüyor. Ortak alanlarda jeneratör hizmeti sunuluyor. Son deprem yönetmeliğinin uygulandığı projede C30 sınıfı betonarme betonu, radye temel altında forekazık sistemi ve bodrum perde çevrelerinde iksa kazıkları yer aıyor. Sosyal ve mimari tasarım çalışmalarının yanı sıra deprem tehlikesine karşın günümüzün modern inşaat teknolojisine de yer veriliyor.
0212 852 34 81

www.avenueresidence.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön