29 / 03 / 2024

Beylikdüzü bölgesinin getirisi en yüksek projesi Makyol Yaşam'da kampanyalar devam ediyor!

Beylikdüzü bölgesinin getirisi en yüksek projesi Makyol Yaşam'da kampanyalar devam ediyor!

Firma: Makyol İnşaat

Proje: Makyol Yaşam

Dünyanın ilk 225 taahhüt firması içinde yer alan Makyol İnşaat'ın 'YÜZDE 100 EV' konseptiyle oluşturduğu Makyol Yaşam projesinin Beylikdüzü bölgesinin getiri potansiyeli en yüksek projesi olması öngörülüyor.



3 hafta gibi kısa bir sürede yüzde 40'lık satış yakalayan  Makyol Yaşam  projesi, İstanbul'un hızlı gelişen ilçelerinden Beylikdüzü'nde yer alıyor. Her ihtiyaca cevap veren 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katlarından oluşan toplam 7 farklı daire tipinden meydana gelen Makyol Yaşam projesi yüzde 100 ev konseptiyle yükseliyor. 


Hem yatırım hem de oturum amaçlı daireler üreten Makyol İnşaat, Makyol Yaşam'da 6 blokta 464 daire ve 84 mağazayı hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanan Makyol Yaşam projesinin sosyal yaşam meydanı da alışveriş alanlarından kafelere restoranlardan kuaför-kuru temizleme dükkanlarına kadar birçok seçenekle tüm ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor. 


90 bin metrekare inşaat alanında 180 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü yatırımcıları her metrekarenin değerlendirilebileceği geniş,ferah mekanlar ve yaşanabilir balkonlar içeren yüzde yüz verimli evlerle buluşturuyor.


Tüm bunların yanı sıra projeden ev sahibi olanlar özel peyzaj düzenlemeleri, açık havuz, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna, yoga- pilates salonu ve dans eğitim merkezinin yer aldığı spor ve sağlık kulübü gibi ayrıcalıkların da sahibi oluyor. 


Makyol Yaşam Beylikdüzü lokasyon olarak da bölgenin en avantajlı projesi konumunda. İstanbul’un en büyük 5 AVM’sinden birine, geliştirme çalışmaları devam  eden Beylikdüzü – Bakırköy metrosuna ve Beylikdüzü Metrobüs durağına yürüme mesafesinde, Türkiye’nin en büyük özel hastane gruplarından ikisine, sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu ve okullara ve diğer tüm sosyal imkanlara 5 dakikalık uzaklıkta mesafesinde yer alıyor.


Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde yatırımcılara; lansmana özel cazip fiyatlar ve uygun ödeme planları üzerinden yüzde yüz bir ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Özellikle yüzde 100 ev konseptiyle diğer projelerden ayrılan Makyol Yaşam'ın bu özelliğini  Makyol İnşaat  Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi anlattı...


Beylikdüzü bölgesinin getirisi en yüksek projesi Makyol Yaşam da kampanyalar devam ediyor!


“Projemizi yüzde 100 ev konsepti ile hayata geçiriyoruz. yüzde 100 ev konseptimizi ve konut talebini oluşturan ana unsurları şöyle sıralayabiliriz:

 

Bunlar konum ve ulaşım imkanları, hedef kitleye uygun olarak geliştirilen proje değeri, daire planlarının verimli ve ihtiyacı tam olarak karşılaması, üretilen iç mekanlarının daire talebi oluşturacak özellikler içermesi, projenin hedef kitlenin konut projesinde beklentileri ile örtüşen bir hikayesi olması, sosyal tesislerin, akıllı ve yeşil bina uygulamalarının, güvenlik düzeyinin ve bunlara bağlı olarak aidat seviyelerinin optimize edilmesi ve beklentileri karşılaması, kapalı otopark imkanlarının  ihtiyaçları karşılaması, tasarımın ve konseptin prestijli olması, geliştirici firmanın finansman gücü ve güvenilirliği, satın alınabilir fiyat düzeyi, diğer yatırım alternatifleri ile kıyaslandığında tercih edilen bir yatırım fırsatı sunması ve hedef kitleye uygun finansman imkanlarının bankalar aracılığı ile oluşturulması, inşaat ve pazarlama süreçlerinde doğru zamanlama, arz-talep dengesi ve rekabet koşullarının doğru analizi, şirket bünyesinde dinamik ve projeye en uygun satış, pazarlama ve pr stratejilerinin hayata geçirilmesi ve en doğru mecraların kullanılması.

 

Biz Makyol Yaşam Beylikdüzü projemizde tüm bu faktörleri bütüncül ve kusursuz şekilde karşılamayı hedefledik ve bu süreci de YÜZDE 100 EV geliştirme süreci olarak tanımladık.

Projemizin göstermiş olduğu üstün satış performansı da bize gösteriyor ki bir konut projesinin başarılı olabilmesi için tüm faktörlerin aynı anda ve eksiksiz şekilde yerine gelmesi gerekiyor.

 

Bizim projemizi asıl olarak farklılaştıran unsur bir konut projesini yüksek yaşam standartlarını sunan tüm faktörleri eksiksiz olarak yerine getirmemizdi. Bu konuyu biraz daha detaylandıracak olursak, güvenlik ve sosyal imkanlardan taviz vermeden düşük aidat seviyelerini ve projemizde mahalle sıcaklığını yakaladık. Meydan konseptimiz ile bölgeye değer kattık ve İstanbul’un diğer semtlerinde uygulaması pek olmayan bir park ile bütünleşen alışveriş ve eğlence meydanı oluşturduk. Bunlarda spesifik olarak projemizi farklılaştıran unsurlardan bazıları.”


MAKYOL YAŞAM BEYLİKDÜZÜ KAMPANYA VE DETAYLI BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ




projeye sor



Geri Dön